kamil0920
Bronz Üye
Ciddi olmazsın ;)Altı aydan beş yıla kadar hapis cezası var emin misin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddi olmazsın ;)Altı aydan beş yıla kadar hapis cezası var emin misin
My second name is Kamber ;) düğün yeri gibi burası. Adeeeem. Ama gel-gör ki yazdıklarıyla düşünmeye sevk eden pek yok burada. Sayılı bir kaç kişi. Biz mırc ta o kalabalıkta bile seninle çok güzel keyif aldığım sohbetler olmuştu. Bunların geneli; ennomi-poligami diyor. Sen gelde yarınlara umut bağlaDeğişim her daim iyidir.
Severim forumsalcıları.
Fakat, Kamil ağabey nereden geldi bilmiyorum.
O değil beni zorla bir zevatın avukatı olmakla itham ediyorlar.My second name is Kamber ;) düğün yeri gibi burası. Adeeeem. Ama gel-gör ki yazdıklarıyla düşünmeye sevk eden pek yok burada. Sayılı bir kaç kişi. Biz mırc ta o kalabalıkta bile seninle çok güzel keyif aldığım sohbetler olmuştu. Bunların geneli; ennomi-poligami diyor. Sen gelde yarınlara umut bağla![]()
Aldığım taktik harekat eğitiminin sayesinde sızdık, ohooo. Şimdi çıkıp ta Taktik maktik yok, bam bam bam esprisini yapma, yapacaksan ben peşin güldüm say.Değişim her daim iyidir.
Severim forumsalcıları.
Fakat, Kamil ağabey nereden geldi bilmiyorum.
Valla Adem ben herhangi bir kinaye bulunmuyorum. Senin belki sahip olduğun teknolojik imkanlar veya keşfedemediğim kültürel birikimin bana göre etrafımda ki bazı kişilerden çok daha analitik düşünce içinde kafa açan konular. Böyle uzun cümlelerimi de dekodersiz çözebilmen beni sevindiriyor ayrıca. Sen samimice sevdiğim bir kardeşimsin. Genç ve berrak bir görüş açısına sahipsin ehh işte birde doğru sandıklarının, ancak karşıt düşünceler ile çatışarak değil, fikir teattisi yapılarak ortaya çıktığını da çözdün mü harika olacaksın. Sevgiyle kal kardeşim...Kamil abi yanlış anlama da sen böyle beni arş-ı âlâya çıkarmaya calışıp konu açıp, yorumlamalarda falan bulununca yıllardır benim kendimde keşfedemediğim kamil ağabeyin bende gördüğü cevher nedir diye tedirgin olmaya başladım. Dünyaya geldiğinde seni müjdeleyen ebenin ta ellerinden öperim. Sana her dokunuş, bir bilgi. Sen bu konuyu buraya bu haliyle açmayı bırak, bütün olarak yorumlarınla ele aldığımızda; sanki beni makaraya alıyorsun. Mutlu isen sorun yok tabii ki. Nihayetinde mert bi' kral delisin sen. Öpüyorum ellerinden.
Melnur beni anlamanı beklemediğim için algılama hatasını nasıl derler geçen bir yorumda okumuştum fatal erör olarak görüyorum. Umarım doğru kullanmışımdır. Adem hakkında samimiyim, arada yorumlara katkısı faydalı olur. Aslında X de olsa güzel olurdu ama onunla böyle sohbetlere girmediğim için yorumum yok. Melnur anti-muhalif kişilik tavırlarıyla dostlukların sorgulamaya izin vermesem sorun olmaz sanırım, ama konulara katkılarını beklerim....Bence de sanki Adem'i kekliyor ve bu keklemeye diğer Forum üyelerini de katmsak istiyor ama fazla başaramıyor.
Bu ruh hali sorgulanmalı.
Kamil okuyorum ben seni merak etmeMelnur beni anlamanı beklemediğim için algılama hatasını nasıl derler geçen bir yorumda okumuştum fatal erör olarak görüyorum. Umarım doğru kullanmışımdır. Adem hakkında samimiyim, arada yorumlara katkısı faydalı olur. Aslında X de olsa güzel olurdu ama onunla böyle sohbetlere girmediğim için yorumum yok. Melnur anti-muhalif kişilik tavırlarıyla dostlukların sorgulamaya izin vermesem sorun olmaz sanırım, ama konulara katkılarını beklerim....