YouLosT
Üye
-
-
-
-
-
Dilimde hep o şarkı "düşmedi mi hala cemre basina gecmedi mi hala yagmurun islak kokusu".Tabi size neden bu şarkı dilimde diye anlatmayacağım aslında konu bambaşka. Kaldıramadığım cümleler veya hic sevmediğim duygular denilebilir. Neden mi yazmayı tercih ettim ? Çünkü yazınca anlatabiiyorum konuşunca ya kırmak zorunda kalıyorum yada kırılıyorum. En azından yazınca söyleyen kişiler okuyup nerede nasıl hata yaptığını görecektir. O halde sizlere bir kaç soru sorarak başlayalım. Yaşadığınız bu zaman icinde birilerine veya birine acıdınız mı? Tam olarak acımak duygusu neyi ifade ediyor ? Yoksul birine evine ekmek alamayan birine hissettiğiniz duygu acımak mı yoksa merhamet mi ? Asıl soruya gelelim .. Duygusuz bir insana acır mısınız ? Hiç tanımadan yargılar mısınız ? Bu kadar soru yeterli hadi o halde tahmin ve cevaplara geçelim. Eğer cevaplarınız hep acımak duygusundan yana ise sizi büyük bir boy aynasının karşısına gecmenizi istiyorum. Başkalarına acımak yerine artık kendinize bakarak acıma duygunuzu sonsuza dek yaşayabilirsiniz. Coğu insanda şunu gözlemledim merhamet duygusu ile acımak duygusunu karıstırdığını ayırt edemediğini.. Ama sakın unutmayın ki acıdığınız şeyleri sizlerde yaşayabilirsiniz. Babam dan hep şu sözleri duyardım "kızım sakın kimseye acıma ,merhamet et ,derdinden anla acımak duygusu kadar aciz bir duygu yok bu dünyada sen aciz bir insan değilsin olmada " Sadece babam mı böyle düşünüyor diye çok düşündüm.. Genlerden olmasi gerekki artık bende aynı şekilde düşünüyorum. Hatta böyle bir duygunun olmadiğına artık eminim. Duygusuz olmakla yargılandım evet ben kabul ediyorum duygusuz olduğumu fakat bu benim acıncak konumda olduğumi göstermiyor keza daha iyi konumda olduğumu gösteriyor çünkü tum duyguları yaşayarak duygusuz hale gelmişim yaşatan ve yaşattıran herkese sonsuz teşekkur ederim. Sizler bilmedende olsa benim belkide yanlış yapmama engel oldunuz. Eminim ki söz yerine ulaşmıştır. Sizlerin bu güzel temiz sayfasını bu konu için karaladığımdan dolayı özür diliyorum.