Açılışa giderken ne hediye alınır

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
arkidisler yakin bir dostum Gelinlik mazasi acti buyuk acilisi bu ayin sonunda

acilisa ne almaliyim/goturmeliyim?

bana gelinlik al yada zarfa para koy demeyin gebertirim.

hicbi fikrim yok.. ne alirdiniz:heavenly:

zaten yiyecek icekli djli olucak.. kalici manali olsun tatlisim:benmi:

dolaba koyar ertesi gün yerler .. :ask

Mağazanın dekoru haline gelecek bişeyler almak haksızlık ..
Muhtemel arkadaşın hayalini yerine getiriyor
her köşesini tasarlamıştır kafasında aylardır ..
Şimdi lönk diye al bu heykeli şu kolonun dibine koy demek haksızlık bence .. :sevimli:

bakkalız diye dışlandık. at al o zaman. kankişlopito dedik bağrımıza bastık şu gördüğümüz mukaveleye bak. hiç tasvir etmiyorum. at al.

dolaba koyar ertesi gün yerler .. :ask

Mağazanın dekoru haline gelecek bişeyler almak haksızlık ..
Muhtemel arkadaşın hayalini yerine getiriyor
her köşesini tasarlamıştır kafasında aylardır ..
Şimdi lönk diye al bu heykeli şu kolonun dibine koy demek haksızlık bence .. :sevimli:
yahu kendime baklavayi alirim onlari bosver..kuru kuru bi orkide alsam cokmu basit olur:heavenly:
bakkalız diye dışlandık. at al o zaman. kankişlopito dedik bağrımıza bastık şu gördüğümüz mukaveleye bak. hiç tasvir etmiyorum. at al.
yahu bakkal acmiyorki kumanyani alayim deli. sen daha degisik seyler dysun haberim olsun:cici:

yahu kendime baklavayi alirim onlari bosver..kuru kuru bi orkide alsam cokmu basit olur:heavenly:

yahu bakkal acmiyorki kumanyani alayim deli. sen daha degisik seyler dysun haberim olsuncic:i:

Orkide güzelmiş

bize baklava yok mu :benmi:

Ben hediyelik nazarlıkların uğuruna çok inanırım Sezen duvarına asabileceği şık bir şey bulabilirsin. Fil bibloları da bereket getirir. Kalıcı olsun istiyorsan

Ya da saksıda güzel bir orkide bak o da şık olur.

arkidisler yakin bir dostum Gelinlik mazasi acti buyuk acilisi bu ayin sonunda

acilisa ne almaliyim/goturmeliyim?

bana gelinlik al yada zarfa para koy demeyin gebertirim.

hicbi fikrim yok.. ne alirdiniz:heavenly:

Çiçek alınmalı. :) Hem güzel, hem görkemli, hem de fiyatı uygun olan çiçekler var. Dekora uygun bir çiçek bulabilirsen, yapay almanı tavsiye ederim. Yalnız bazı modeller var ki, yapay olduğunu anlayabilmek için dokunmak filan gerekiyor. Onlardan bulursan şahane olur. :)

Hayırlı olsun.

Kendine özel masası muhakkak olacaktır üzerine koyabileceği bir şey al.
Ya da çok şık duvar süsleri var onlardan al Sezen'cik ;)

Ben hediyelik nazarlıkların uğuruna çok inanırım Sezen duvarına asabileceği şık bir şey bulabilirsin. Fil bibloları da bereket getirir. Kalıcı olsun istiyorsan

Ya da saksıda güzel bir orkide bak o da şık olur.
Noah nazarligi dusundum magazi cok buyuj ve cok modern sence begenirmi. son care orkide gibi ama oda cokmu az olur:s:
Kendine özel masası muhakkak olacaktır üzerine koyabileceği bir şey al.
Ya da çok şık duvar süsleri var onlardan al Sezen'cik ;)
offf veram off masasi var cok buyuk degil duvarlarida bom bos baska bi sey icin acsaydi super olurdu
ay cok stresliyim:hih:

Çiçek alınmalı. :) Hem güzel, hem görkemli, hem de fiyatı uygun olan çiçekler var. Dekora uygun bir çiçek bulabilirsen, yapay almanı tavsiye ederim. Yalnız bazı modeller var ki, yapay olduğunu anlayabilmek için dokunmak filan gerekiyor. Onlardan bulursan şahane olur. :)

Hayırlı olsun.
0da kaliesam son care artik :u1: tesekur ederim:cici:

Geri