Sözlük Acaba kimler forumda beni engelledi sorunsalı

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskıden Huysuz lanet kadındın Aze bunu sende kabul edıyorsun.
Şimdı ise eskı halınden eser kalmadı. Ona baksan bana bile laf sokardın.
Gecenlerde bi postuna denk geldım.

Aynen sole
Aze : Tutmayın kucuk enişteyi
BuYuCu : Tamamdır baldız
Aze : Kafan ancak o işlere çalişir
ahahhahaha o sana ciddi ciddi sataştığım seneler mara admindi forumda. kankam admin diye herkese lanet okuyordum ondan :d herkes kıza gidiyordu arkadaşını sustur yoksa banlayacağım diye sonra ben onu duydum ya daha da kudurdum....en son mara yönetimden çıktı ben de sindim biraz....
bu yazdığını hatırlamıyorum demişimdir ama doğrudur....

O yazdiğin burada oldu . Gizem ile alakalı değildi.

Denk gelirse atarım sana
o sana ciddi ciddi sataştığım seneler mara admindi forumda. kankam admin diye herkese lanet okuyordum ondan :d herkes kıza gidiyordu arkadaşını sustur yoksa banlayacağım diye sonra ben onu duydum ya daha da kudurdum....en son mara yönetimden çıktı ben de sindim biraz....
bu yazdığını hatırlamıyorum demişimdir ama doğrudur....

• Hehe
Tepkiler: Aze
kendimi pek umursamadım da kızın sabah akşam peşinde koşup sonra engelleyip, her konuda o bende engelli diye kudurmasını görmek iki çift lafı hakediyordu...
böyle takıntılı biri tarafından engellemek tabi gurur yosunum, bizimle artık uğraşmayacak demektir bu :d engellenmeyenler düşünsün....

kendimi pek umursamadım da kızın sabah akşam peşinde koşup sonra engelleyip, her konuda o bende engelli diye kudurmasını görmek iki çift lafı hakediyordu...
böyle takıntılı biri tarafından engellemek tabi gurur yosunum, bizimle artık uğraşmayacak demektir bu :d engellenmeyenler düşünsün....
Vallahi takıntılı tiplerden uzak durmak insanın kendine yapacağı en güzel şey:)
Engel listesinde olmak gurur verici:D
Benim mesajımı alıp engellemesine sevindim ayrica:)

• sarılma
ksdhjahsjdshjdhf tanımam etmem üf tripnaz var sen de hafif bir cilveler bir şeyler ama neyse... mihri kim ya.... ha şey şu, encinin peşinde sabah akşam koşan kıza şiirler skdjfhhj yazan türkü çığıran sonra kız pas vermeyince kötüleyip gezen en sonda da tripcan gibi engelleyen mihri.... tırt :d
neeeee ay sikandal

• Hehe
Şimdı bunu burada tartısmak istemem
Ama buda senın tercıhın ve kararın Onada saygı duyarım tıpkı sana saygı duyduğum gıbı
Umarım bu konuda anlastık.
Ama 1 ve 4 sıradakı arkadasları sanırım forum dunyasında ılk engelleyen olarak tarıhtekı yerını aldın dıyelım.
Dediğim gibi hayırlı olsun güzelim.

Ben kimseyi engellemem Ender'cim. Üye kendisini engeller.

O Konuda yorum yapmam
karar senın takdir senin.

Benım kendımce son sözüm şu
Kimin Kiminle Sorunu Varsa Kendi Aralarında Halletsinler.

Ne Taraf olurum nede bertaraf

Üye kendisini engellerden kastım tam olarak bunlar zaten. Dertlerini Cimer'e yazsınlar.

Eee bu Angie ile yakın değilmiydi bişiler bişiler yazıyordu
Bide bu mihrinin eski nicki neydi imam mı bu yoksa pisi pisi mi ?
Ay çok uzak kalmışım

Son düzenleme:
Geri