Aç kalan erkek eşini yiyebilir.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöşşşş Arap bülbülü konu bu açılacak sen germe böyle kendini bakmazsın olur biter

Okumaya deger bile girmuyorum.

Ne alakaysa ilginç bulduğum konuları açarım sen şimdi beni hedef göstererek provake ediyorsun

Eski konularda paylaşılabilir haberi olan var olmayan vardır.

Çöşşşş Arap bülbülü konu bu açılacak sen germe böyle kendini bakmazsın olur biter

Yabani üç kelimeyi geçen cümlelerini alıntıladım. Sen kopyala yapıştırla konu açmadan önce, Türkçe nasıl yazılır onu öğren. Bu nasıl bir yazı dili ? Savunduğun yada eleştirdiğin değer yada olgulardan daha önemlisi bunu nasıl bir üslup ile yaptığın.

Kimsenin bu tür saçma sapan konuları okumasına gerekte yok zaten.

Yabani üç kelimeyi geçen cümlelerini alıntıladım. Sen kopyala yapıştırla konu açmadan önce, Türkçe nasıl yazılır onu öğren. Bu nasıl bir yazı dili ? Savunduğun yada eleştirdiğin değer yada olgulardan daha önemlisi bunu nasıl bir üslup ile yaptığın.

Kimsenin bu tür saçma sapan konuları okumasına gerekte yok zaten.

Şahsa göre muamele burada saygılı bir şekilde eleştiri değil aşağalama küçük düşürmeye çalışan tiplere 3 şekilde ifade ettim üslup yazı dili yeterli kitap yazmıyorum burada bazı konular kaynakla yazılmalı ondan kopyala yapıştır yoksa uydurma gibi durur anladın mı biraz daha oku yazdığımı anlarsın umarım

bence çok romantik! mum ışığı şart ama! siz ne düşünüyosunuz gızlar?

Benim uslubumda bi problem yok fakat senin samimiyet konusunda sıkıntı çektiğin aşikar.

Sadece başlığı okudum kahkaha attım.

Berenis sende bir fetva ver acıkan kadınlar kocasını yiyebilir diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri