BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Yanımdan gideli tam 4 sene 2,5 ay oldu be abim seni çok özledim o gün sana çarpan arabanın şoförüne sövdüm gelmişini geçmişini bunları geçtim bi insanın canını alan adamın tutuksuz yargılanması bana çok koydu biliyomusun? canımın içini benden aldı dertortağımı öteki tarafa yolladı benimde canımı yaktı o lanet olası şoför şimdi belkide bu hayatta yaşıyo sen cennetin huzurunda yaşıyosun beni izliyosun belki hatalarımda beni uyarıyosun her uyardığında kalbim daha çok hızlı atıyo sanki seni hissediyorum yanımda geceleri. her yastığıma sarıldığımda
sem aklıma geliyon bazen odana gidiyorum yatıyorum yatağına kokun hala orda çarşaflarını felan yıkatmadım anneme hala sen koksun diye hala seni yaşıyorum canım abim odanda bile gömleklerin hala dolapta alıyorum bazen onları kokluyorum.
Öteki tarafta canını yakmasın rabbim canım abim benim.
sem aklıma geliyon bazen odana gidiyorum yatıyorum yatağına kokun hala orda çarşaflarını felan yıkatmadım anneme hala sen koksun diye hala seni yaşıyorum canım abim odanda bile gömleklerin hala dolapta alıyorum bazen onları kokluyorum.
Öteki tarafta canını yakmasın rabbim canım abim benim.