A Werewolf Boy İzleyici Yorumları

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 2409 gün önce görüldü
Bu başlık atında dizi hakkında yorumlarınız tavsiyelerinizi ve sohbetinizi yapabilirsiniz.

Çok güzel filimdi sonlarında ağlattı.. Belki insan değildi ama egitebilir ne kadar sadık olduğunu gösterdi.. Sevdiği biri için herşeyi edebilir bekle derse bile bekler işte öyle bir film bu :) İzlemeyenler kesinlikle izlesin bu filmi :)
Tatlı bu filmin türkçesi ney :)

Çok güzel filimdi sonlarında ağlattı.. Belki insan değildi ama egitebilir ne kadar sadık olduğunu gösterdi.. Sevdiği biri için herşeyi edebilir bekle derse bile bekler işte öyle bir film bu :) İzlemeyenler kesinlikle izlesin bu filmi :)
Tatlı bu filmin türkçesi ney :)

tam bende bilmiyorum ama genç kurtadam gibi birşey olabilir :) ingilizcem iyi değil :) Smyrna dan aldım yardım :)

Perii filmi cok güzel tarif etmissin köpegimi hatirlatti bana kesin izlicem tesekkür ederim.

Tamam o zaman kurtadam olsun zaten filmdende köpeğe benziyordu :p

Smyrna yarın geceye yollucaktım ben sana bugece sen 'o' filmi izle çok güzel bir film :) o da bende yorumumu yapayım film için bu arada

Bu filmi çok begendim ve gerçekten sonunda çok agladım bogazım dügüm dügüm oldu çogu sahnesinde duygusal ve aşk temalı bir film sadakati anlatıyor aslında birde sevginin gücünü ve en canavara bile sevgi gösterdigin zaman karşılıgını alabilecegini anlatıyor fazla konuşmaya gerek yok :) Kesinlikle geç kalmadan izleyin çünkü çok şey kaçırıyorsunuz. :)

bu gece baska bi Film tavsiye etti TATLI merak ettim onu izliyeyim yarinda kurtköpüşü izlerim :D

Tamam izle köpeğe benzemiyor adam dıstan ama köpek gibi :D Bencede izle köpek eğitimli film:D sen başka izle bende yeni dizye başlım bari :D yada dünki diziyi izlim :)

Geri