ismail89
Platin Üye
Kasetlerim ve plaklarım paketlenmiş olarak duruyor. Uzun zaman oldu hiç birini dinlemeyeli. Artık Youtube'dan dinliyorum.kasetler duruyor mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kasetlerim ve plaklarım paketlenmiş olarak duruyor. Uzun zaman oldu hiç birini dinlemeyeli. Artık Youtube'dan dinliyorum.kasetler duruyor mu ?
" Kopya " kağıdı, üstüne kağıt koyup yazı yazarsanız altına aktarır.şu siyah çöp poşetine benzeyen şey ne oluyor? ayrıca çoğu benim çocukluğumda da olan şeyler, doksanlar bitince bunlar toz olup uçmadı.
antika olarak alırım senden bır kac tane.. antıka meragım cok fazla.. gecen gozyaşı şişesi aldım antikaKasetlerim ve plaklarım paketlenmiş olarak duruyor. Uzun zaman oldu hiç birini dinlemeyeli. Artık Youtube'dan dinliyorum.
Saklıyorsam vardır bir nedeni. Kimse değer vermediği bir şeyi saklamaz.antika olarak alırım senden bır kac tane.. antıka meragım cok fazla.. gecen gozyaşı şişesi aldım antika