Aldatmalar neden bu kadar çoğaldı?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü
1634220887265.png

Aldatanlar ve aldatilanlar çemberi içinde ilişkiler ve tek eşlilik git gide tükeniyor mu? Herşeyin olduğu gibi sadık olmanında son kullanma tarihi var mi?

Peki neden aldatmalar son günlerde artti, neden aldatiyoruz, neden aldatiliyoruz? Üçüncü bir kişinin varliginin sebepleri neler?

kocasının parası bitmesin diye başka erkeklerle vakit geçiren kadınları üzdünüz.

o utanma nasil azaldi peki?

yani tabi oncelerden gizliden yapilirdi. ama bak, gizli yapilmasi bile yanlis bise yaptigini bilmesindendir bi yandan. simdi hem gizli degil, hem de cogaldi.. ponyo'ya da katiliyorum. sosyal medya, kolay ulasim, "normal" karsilanmasi, bunlarin rolu de buyuk

o utanma nasil azaldi peki?

yani tabi oncelerden gizliden yapilirdi. ama bak, gizli yapilmasi bile yanlis bise yaptigini bilmesindendir bi yandan. simdi hem gizli degil, hem de cogaldi.. ponyo'ya da katiliyorum. sosyal medya, kolay ulasim, "normal" karsilanmasi, bunlarin rolu de buyuk
Türk tvlerini izleyenler sayesinde.

yaz iste bahtiyar. ben de aslinda bazi yazdiklarimi sildim :p

ya sunu diyim.. bir yakinim diyelim, akraba diyelim. kendisinin yasi baya vardir, ustelik evli, cocuklari bizimle yasit. bi kac yil once misafirlige gitmisiz. ben kizlarla odalarina gececekken, diger odanin kapisi acik ve bilgisayar kapiya dogruydu. hizli bi bakis atarken gorduklerime sok olmustum. hani bizler yasli pis ihtiyarlardan ozel mesaj aliriz ya arada?
"slm nbr tanisalim mi cok guzelsin cok tatlisin" gibi. adam aynisini bi kiza yazmisti ve gondermek uzereydi. kizin profil fotografini, adini bile hala hatirliyorum. o da bizimle yasit gencecik kizdi. gatverdamme...

Soylesem tesiri yok, sussam gonul razi degil.

Aldatma ile 300 adamla yatip gunluk tutma ayni sey degil gencler. Veya karisini baska erkeklerle iliskiye zorlayip, bunu izleyip keyif almak.

Bunlar sevhani duygular degil yani, dupeduz sapiklik ve hastalikli ruh hali. Dusun aldatmak masum gelmeye basladi bana artik.

Bambaska bir yere gidiyoruz memleket olarak.

3.Napoleon eşi Eugenie ile Abdülaziz aldatma sahnesi nerede Ey Adminler.Onlarıda işin içine katalım.

erkek kadınla ilgilenirse
kadın da erkekle ilgilenir

Bunlar yeni şeyler değil. Eskiden sosyal medya yoktu. Şimdi her olay hızla duyuluyor ve eskisi gibi gizlenemiyor. Hem ulaşım, hem iletişim çok gelişti zamanımızda.

Eskiden mahalle dışına çıkamıyordu insanlar. Şimdi yurt dışına çıkıyoruz, onlar bize geliyor, görüntülü görüşüyoruz, üstelik google translate dil konusunda yardımcı oluyor.

Peygamberimize sormuşlar: Kıyamet ne zaman kopacak? O da, binalar ve zinalar çoğalınca demiş.

ulaşa bilirliğin kolay olması bunda en büyük etken.
maruz kalma etkisi diye bir şey var ve maalesef aldatma olaylarında etki derecesi yadsınamayacak kadar çok. insanlar birbirleriyle uzun süre vakit geçirdiklerinde ve bu vakit geçirme esnasında başka bir insana maruz kalmazlarsa birbirlerinden etkilenme oranları daha fazla olur, bu da aldatmayı tetikleyen seylerden biridir.

Kadın ve erkeğe ulaşmak cok kolaylaştı her anlamda .
Sadakat olmazsa olmazken ilşki de şimdilerde ise cok aranan ve zor bulunan bir özellik haline geldi . Normal değil bu .
En basiti sosyal medyayı düşünürsek buradan yazıyorsun Çin'de ki kadının yatak odasına giriyorsun , bilemedim .S

Geri