Pandemi döneminde en çok neyi özlediniz?

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Bilindiği üzere geçtiğimiz mart ayindan bu yana bütün dünyada pandemi ilan edildi. Corona bütün dünyayı etkisi altina almışken insanlar geçmişte yapmis olduğu bir cok seylerden mahrum kaldi.

Bunlar ozetle sarilmak, düğünlere gitmek, spor salonlarina gitmek, disarida yemek yemek vs. Eskiden normallerimiz olan hemen hic birşeyi yapamaz olduk.

Peki geçmişe baktigimizda sizler en cok neleri özlediniz, nelerden geri kaldiniz. Pandemi bittiginde ilk yapacaginiz seyler neler?

Virüsten önceki yaşantımı çok özledim. Şu an eve tıkıldık resmen.

Öncelikle rahat bir nefes alabilmeyi,sevdiklerimize doyasıya sarılabilmeyi çok özledim.İnsallah o günleri de görürüz.

Yasakları saymazsak ben zaten yapabildiğim her şeyi yapıyorum.

sınır kapanmaları dışında çok şükür bir şeyden etkilenmedim de özlemedim de, çünküüü her şeyi yapabilmeye devam ettim : dd

Namaz kılmayı özledim, camileri kapatan hükümeti tarih yazacak.

Hayatimizdaki cogu sey bir lutuf, nimet aslinda. Hersey gibi bunuda elimizden kaydiktan sonra anliyoruz. Cocuklarla adamakilli bir parka bile gidemiyorsun, varmi otesi.

çok basit gözüken rutinlerin bile insan hayatındaki yeri ve önemini anlamış olduk, ekmek almak için bile polisten kaçıyormuş gibi hissediyoruz. yürüyüş yapmak eziyete dönüşüyor, asansöre binmek bile ürkütüyor. basit ama önemli işte. sonraa... en çok arkadaşlarımı özledim, doya doya sarılıp şakalaşmayı falan. keyfi bi yere gidip kahve alıp saatlerce oturmayı, arada makyaj yapmayı da özlüyorum... bi de konserleri özledim he. ertelediğim her etkinlik şu an başımın etini yiyor sanki. normale dönüldüğünde hangisinden başlayacağımı şaşırırım kesin ama başlamazsam gelin tükürün bana. pcr test sonucunuzla birlikte....

Şikayet ettiğimiz ne varsa nimet gibi, lütuf gibi olduğunu gördük. İşte hayat da böyle şeylerin toplamı. Bazen senin önemsiz gördüğün şeylerin, insanların aslında sende çok yer kapladığını görüyorsun.
GEÇ KALMAMAK DİLEĞİYLE...

Cousins tayfamla,arkadaşlarımla takılmayı çok özledim.

sanki hepsini ilk kez ben giyiyormuşum gibi mağzadaki kıyafetleri giyip giyip çıkarmak........ şimdi dokununca bile midem bulanıyo....... nasıl giyiyomuşuz biz onları ya........ :emoji_tired_face:

Akıl sağlığımı özledim... Ağlamıyorum tamam, gözüme bir şey kaçtı sadece...

Geri