Türkiye'nin Gerçek Gündemi Sizce Ne Olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Türkiye'nin gercek gündemi sizce ne olmalidir?

Gectigimiz hafta agir kayiplar verdiğimiz deprem bolgesinde yaşadığımız gerçeğini bir kez daha hatirlatti ve bizlerin buna hazirlikli olmadigimiz bir kez daha anlasildi.

Deprem vergisi adi altinda toplanilan vergiler nereye gitti?

Hergecen gün ekonomimiz biraz daha çöküyor ve dolar aldi basini gidiyor, issizlik hic olmadigi kadar artti.

Ve son olarak Corona virüsünün bütün ülkeye yayilmasi, günde ortalama yetmiş kisinin ölümü ile durdurulamiyor olmasi
Sizce ne gibi önlemler alinmali?

Memleketi soyanlardan, toplumu ayrıştıranlardan, yandaş beslemekten,..... nasıl kurtararız olmalı gerçek gündem.

Egonomi uçuyor yalan söylemeyin. :D
Şaka bi yana devlet ülkenin bütün fabrikalarını sattı para kalmadı üzerine varlık fonu kurup diğer devlet kurumlarının gelirlerini oraya aktarıp kendine harcamaya çalışıyor.

Dün köprü haberi vardı.
Avrasya tüneli: 403 milyon TL
Gebze-İzmir : 2,761 milyar TL
Sultan Selim: 1,501 milyar TL

Ahanda kaynak:Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber Programı - Müteahhitler biraz daha zengin..." - FOX

En az 4 Milyar TL bu müteahhitler e ödenecek.

Ne ülke yönetebiliyorlar ne de ekonomiden anlıyorlar. Ama hükümet yanlısı olanlara göre tek suçlu muhalefet.

Allah az akıl fikir versin.
Lan ben durumum Allah’a şükür iyi kiram geliyo kendi evim var. Ben sabahları kahvaltıda bi çay bi simit yiyemeyecek durumda olanları düşünüp eleştiriyorum.

Acun Ilıcalı olmalı =)

Geri