6. Hafta Şeffaf Oda Konuğu: Emare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sim

Emektar Üye
Değerli Forum Üyeleri,

@Emare 6.Hafta Şeffaf Oda konuğumuz olmuştur, kendisine teşekkür ediyoruz.

Şeffaf Oda konuğuna soru soran kullanıcılarımızın ve konuğumuzun uyması gereken kurallar aşağıdaki şekildedir:

• Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz ancak konuğumuzun cevap vermeme hakkı olduğu için lütfen aynı soruyu tekrar etmeyiniz.
  • Alaycı, alakasız sorular sormaktan kaçınıp konu içinde ikili tartışmaya girmeyiniz.
  • Önceden sorulmuş soruları sormamaya özen gösteriniz.
  • Konuğumuz sorulan sorulara yalnız kendisi cevap verebilir, başka bir üye tarafından cevaplanamaz.
  • Konu 01.05.2023 tarihinde kapatılacaktır.

Not: Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız konuğumuz hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.

Kurallarımız açık ve nettir, uymayan arkadaşlarımıza gerekli işlemler yapılacaktır.

Lefty

Özel Üye
@Emare ciğim konuk olarak hoş geldin.:)

Hayatında güzel gelişmeler olduğunu forumdan takip ediyoruz.:) Önümüzde süreçte planlı hedeflerin var mı yoksa koşullara göre mi hareket ediyorsun?
Motive olmak için desteğe ihtiyacın olur mu yoksa kendi kendine de başarabilir misin?
Kedilerinin isimleri ve yaşları nedir? Sahiplenme kararını nasıl verdin?

Emare

Platin Üye
@Emare ciğim konuk olarak hoş geldin.:)

Hayatında güzel gelişmeler olduğunu forumdan takip ediyoruz.:) Önümüzde süreçte planlı hedeflerin var mı yoksa koşullara göre mi hareket ediyorsun?
Motive olmak için desteğe ihtiyacın olur mu yoksa kendi kendine de başarabilir misin?
Kedilerinin isimleri ve yaşları nedir? Sahiplenme kararını nasıl verdin?
Teşekkür ederim canımm hoşbuldum :emoji_purple_heart:
Şuanlık o konu da bir hedefim yok ilerde tanıdıkça oluşabilir tabii. Gezerek taniicaz biz birbirimizi ben öyle anladım çünkü sürekli şuraya buraya gitme planları yapıyor..:emoji_joy:
Motive konusunda da her konuda da iş bende bitiyor benim kafamda. Kendimi mutlu eden de benim üzen de.. bir anda toparlanan da.. duygu durumum çok değişken hızına ben de yetişemiyorum :/((( duygusal biri olmak çok zor..

20220404_125706.jpg
Iki kedim var canım. Hilde 6 yaşında bir senedir ben de. Ofisteydim bi beş dakikalık hava almaya inmiştim aşağıya. Öyle giderken bi kedi gördüm köşesine geçmiş ama ölmüştür falan diye geçiriyodum aklımdan. Onu ordan kaldırmak için gittim baktım her yeri kan.. kan da kusmuş.. araba mı tır mı ne geçmiş üstünden. Çok kötüydü. Bi karton bulup attım içine hemen kliniğe zaman kaybetmeden. 1 hafta sürdü iç kanaması 2 ay tedavisi sürdü.. 2 pati de gitmiş durumdaydı birini kurtardıkta diğerini maalesef.. şuan 3 bacaklı bir gözü de çok az görüyor

Snapchat-118664896.jpg
Şuan nerdeyse 6 kilo ve çiçek gibi:emoji_blue_heart: erkek bu arada
20220816_150037.jpg
20220825_131236.jpg
Inci kuşum da 3 haftalık bile değildi aldığımda. Annesi emziremiyordu.. memişleri tümörlüydü ve taş gibiydi nasıl emzirsin. 4 bebişi aldım anne kliniğe. Yavrunun ikisini hayatta tutamadım diğer ikisi yaşadı.. biri hemşire tatlış bi kıza gitti inci de bana kaldı. Elimde büyüdü gözlerini benleyken açtı.. ben yokken askıdan ceketlerimi şallarımı düşürüp üstünde kokumla uyuyor.. ben varken hep kucağımda zaten.. bebişken terliğime girip uyurdu.. şimdi sığmıyor tabii de.. bu bağlar başka çok başka..
20230327_130441.jpg
Şuan ya 7 ya 8 aylık olması lazım.. dişi ve kısırlaştırdım tabii.. güzel bebeğimmm

@Lefty cimm sahiplenme kararin nasil oldu demissin de.. o karari ben vermiyorum karsima cikan minnosların durumu veriyor daha cok

Son düzenleme:

Valkyrie

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
Hoş geldin bal böceğim ^33

en sevdiğin yemek nedir?

en sevdiğin renk nedir?

uğurlu sayın kaç?

Emare nickinin bir hikayesi var mı?

bu kadar tatlı olmak zorunda mısın?

teşekkürler :)))

angie

Elmas Üye
Tebrikler canım Emare
Hangi takımlıydın seenn? Skksk

Emare

Platin Üye
Hoş geldin bal böceğim ^33

en sevdiğin yemek nedir?

en sevdiğin renk nedir?

uğurlu sayın kaç?

Emare nickinin bir hikayesi var mı?

bu kadar tatlı olmak zorunda mısın?

teşekkürler :)))
Hoşbuldum canimm :emoji_purple_heart:
En sevdiğim yemek yuvalama en sevdiğim renk mavi ve yeşil uğurlu sayım 7
Nickime nasıl karar verdiğimi hiç hatırlamıyorum ama oldu sanki ya gitti bana. İz demek böyle derin bir şeyler anlatıyormuş gibi değil mi.. eskilerden bisey
Sensin tatlı ayrıca. Teşekkür ederim:emoji_purple_heart:

Lefty

Özel Üye
Teşekkür ederim canımm hoşbuldum :emoji_purple_heart:
Şuanlık o konu da bir hedefim yok ilerde tanıdıkça oluşabilir tabii. Gezerek taniicaz biz birbirimizi ben öyle anladım çünkü sürekli şuraya buraya gitme planları yapıyor..:emoji_joy: Motive konusunda da her konuda da iş bende bitiyor benim kafamda. Kendimi mutlu eden de benim üzen de.. bir anda toparlanan da.. duygu durumum çok değişken hızına ben de yetişemiyorum :/((( duygusal biri olmak çok zor..

Mutluluklar diliyorum @Emare ciğim.:emoji_two_hearts:
Kedilerin de çok tatlı, sağlıklı bir ömürleri olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt