-
-
-
-
-
BU OLAYLAR DONANIMHABER SICAK FIRSATLAR MÜDAVİMİ OLAN ŞAHSIMIN BAŞINDAN GEÇMEKTEDİR . NORMAL KİŞİ KURUM VE KURULUŞLARIN BAŞINDAN GEÇME OLASILIĞI ÇOK ÇOK DÜŞÜKTÜR .
beyler ben bugün öğlen evden çıktım kıyafet almaya gidiyodum. yemen diye bi kafeye yaklasırken liseden en son 1 sene önce görüştüğüm bi kız vardı onu gördüm sigara içiyodu sanırım beni görünce bitirdi ama içeri girmedi . neyse işte yanına gidince nabr nasılsın falan dedi dedim böyle böyle kıyafet falan alcam , bi çay içelim beraber gideriz bizde ora gitcektik dedi sanada yardımcı oluruz dedi tamam dedim girdim . neyse bi tane daha kız vardı oturduk ben cay söyledim onlar kahve söyledi . ordan burdan konustuk kalkalım dediler ben çay 2-3 liradır diye masaya 5 lira bırakıcaktım kız biz cüzdanımızı evde unutmusuz sen ödesen olurmu dedi neyse 2 kahve 1 çay 15 liradır dedim içimden . gittim kasaya adam 53 lira dedi oha çüş ne yemişler dedim waffle yemişler yanında da yabancı isimli bişeyler içmiş geberesiceler . bin bela okuyarak verdim parayı sonra gittim yanlarına sinirli sinirli bi baktım kapıda bunlar bana diyoki dilaranın annesi aradı hemen gel dedi kusura bakma sanada ayıp oldu dedi ve gittiler . şimdi ben bu kızdan parayı isteyeyim mi sabahtan beri sinirimden çatladım . ne yapayım akıl verin.

cevap verdi

yüzsüzlüğe bakın, o istedi bunu paramı almazsam ne olayım

kafayı yicem ya

diğeriyle konuşucam bide

DİĞER KIZLA HESAPLAŞMA

SEVGİLİSİ

Görev aşkıyla yanıp tutuşan Taha abimiz

Devamı