53 lira hesap kitlenen dh ölücüsü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

BU OLAYLAR DONANIMHABER SICAK FIRSATLAR MÜDAVİMİ OLAN ŞAHSIMIN BAŞINDAN GEÇMEKTEDİR . NORMAL KİŞİ KURUM VE KURULUŞLARIN BAŞINDAN GEÇME OLASILIĞI ÇOK ÇOK DÜŞÜKTÜR .​

beyler ben bugün öğlen evden çıktım kıyafet almaya gidiyodum. yemen diye bi kafeye yaklasırken liseden en son 1 sene önce görüştüğüm bi kız vardı onu gördüm sigara içiyodu sanırım beni görünce bitirdi ama içeri girmedi . neyse işte yanına gidince nabr nasılsın falan dedi dedim böyle böyle kıyafet falan alcam , bi çay içelim beraber gideriz bizde ora gitcektik dedi sanada yardımcı oluruz dedi tamam dedim girdim . neyse bi tane daha kız vardı oturduk ben cay söyledim onlar kahve söyledi . ordan burdan konustuk kalkalım dediler ben çay 2-3 liradır diye masaya 5 lira bırakıcaktım kız biz cüzdanımızı evde unutmusuz sen ödesen olurmu dedi neyse 2 kahve 1 çay 15 liradır dedim içimden . gittim kasaya adam 53 lira dedi oha çüş ne yemişler dedim waffle yemişler yanında da yabancı isimli bişeyler içmiş geberesiceler . bin bela okuyarak verdim parayı sonra gittim yanlarına sinirli sinirli bi baktım kapıda bunlar bana diyoki dilaranın annesi aradı hemen gel dedi kusura bakma sanada ayıp oldu dedi ve gittiler . şimdi ben bu kızdan parayı isteyeyim mi sabahtan beri sinirimden çatladım . ne yapayım akıl verin.

IMG_8996.jpeg

cevap verdi​

IMG_8997.jpeg

yüzsüzlüğe bakın, o istedi bunu paramı almazsam ne olayım​

IMG_8998.jpeg

kafayı yicem ya​

IMG_8999.jpeg

diğeriyle konuşucam bide​

IMG_9001.jpeg

DİĞER KIZLA HESAPLAŞMA​

IMG_9002.jpeg
IMG_9003.jpeg
IMG_9005.jpeg

SEVGİLİSİ​

IMG_9006.jpeg

Görev aşkıyla yanıp tutuşan Taha abimiz​

IMG_9007.jpeg

Devamı :emoji_point_down:

Ne ummuş ne bulmuş dangalak

DİLARA EDİT​

IMG_9009.jpeg

ADRES VERDİ​

IMG_9010.jpeg

kendisi gelemedi​

IMG_9011.jpeg

blöfü yedi​

IMG_9012.jpeg

osmana kim mesaj attı lan bi link verdik pişman ettiniz adam gördüğü yerde oyacak beni​

IMG_9013.jpeg

Osmana ayar verilecek​

IMG_9014.jpeg
IMG_9015.jpeg
not : cok fazla soru geldi açıklama yapayım benim tahmin ettiğim gibi kendisi gelmedi çünkü bi vursam indiririm . osman adında yapılı bi adam geldi ben beklerken tanıdığım ama hiç muhabbetimin olmadığı biri. bi vursa ikiye böler beni . bidaha mesaj atmıcaksın falan dedi dangalak , daha konuyu bilmiyor. para mı getirdin mi dedim ne parası dedi. eyvallah dedim geldim eve. parayı vermeyen kızla ilgili tek kozum babasına söylemek . adamı çok tanımasamda böyle bişeye izin vermeyeceğine adım gibi eminim oda esnaf . söylemezdim zaten ama blöf yaptım melihde yedi olay bundan ibarettir . feyza veya dilara olayı çakıp mesaj atarsa editlerim şimdilik bişey yok başka . bu arada osmanın face linkini vermeyi düşünüyorum beni korkuttuğu için .
osmanla birileri iletişime geçtiği için link kaldırıldı.
EKSİ EDİTİ: YAV NE HALDEN ANLAMAZ ADAMSINIZ . BEN KENDİM GİTMEDİM DAHA ÖNCE O KAFEYE PAHALI OLDUĞU İÇİN . EKŞİDE ATIP TUTAN ARKADAŞLAR İÇİN 50 LİRA KÜÇÜK Bİ MİKTAR OLABİLİR AMA BENİM İÇİN DEĞİL. PARAMIN 3 DE BİRİNİ BUNLARA VERDİĞİM İÇİN GİTMEDİM KIYAFET ALMAYA FALAN DA.
ÜST EDİT: final 90 bundan 25 feyzadan 90+25-53=62 lira kardayız hadi eyvallah. köpek maması alıp beslicem bu parayla

SON EDİT : Melih suçsuzken ondan para almam çok yanlıştı bikaç arkadaş uyardı melihe parasının 65 lirası iade edilecek . niye haram parayla köpek besleyip sevaba girmeye çalışayım . çok saçma olurdu .

İlgili link : Kızlar resmen bana hesap ödetip kaçtı. | DonanımHaber Forum

ya ben bunu her okuduğumda sırıtıyorum pis pis. eğlenceli bence:d

Mevzu çok eski ama hala komik. Sksmsjsj Donanımhaber ölücülerinin telegram hesapları da efsane, adamlar tost makinesi indirimi için birbirlerini gırtlaklıyor.

images

Geri