4. Hafta Şeffaf Oda Konuğu: No Pasaran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

No Pasaran

Emektar Üye
Milena'nin mektuplarini yaktin mi?
Felsefi bir akim olsan,hangisi olurdun?
Milena’yı Milena yapan koşullar ile bendekiler aynı değil… Belki “böyle milenaya böyle kafka” diye yakıştırma yapa da bilirsin ama yok, gerçekten ortada bir Milena yok. Sadece ona yazılmış bir şeyler vardı, benim oğlan da üstüne işedi :dd

Bir felsefe olacak olsaydım sanırım bu diyalektik materyalizm olurdu. Tutarlı olmak, olmaya çalışmak esastır.

ibadeath

Platin Üye
Eskiden seninle konuşabiliyorduk söylemlerin çok değişti neden böyle oldu herkese saygı ile yaklasirdin iğneleyici konuşmazdin

No Pasaran

Emektar Üye
Hatırladığım kadarıyla başkalarının yaptığı yemeği yiyemiyordun.Buyur bir akşam bize malatya yemekleri yiyelim desem gelmez misin ?
Evet, bu konuda biraz takıntılıyım. Lakin gelirim, onur duyarım. Malatya yöresel olarak bize de yakın ^^

No Pasaran

Emektar Üye
Bir platform yönetebilseydin bu platform ne üzerine neye dayalı olurdu ?
Her daim yönetici ve lider konumunda olabileceğim bir şey olmalı. Örneğin bir maestro olmak isterdim. Orkestranın tamamı benim talimatlarıma uyacak şekilde davranmalı.

Yapım gereği görev alırım ama emir alamam. Bu benim yapıma, çalışma prensiplerine ters. X işini yapmam gerekiyorsa eğer, tüm sorumluluğu bana aittir.

No Pasaran

Emektar Üye
Eskiden seninle konuşabiliyorduk söylemlerin çok değişti neden böyle oldu herkese saygı ile yaklasirdin iğneleyici konuşmazdin
Benle beraber birkaç kişiye sin-kaflı küfür etmiş ve banlanmıştın. Üstelik siyaset de değildi. Saçma sapan bir futbol konusu üzerine. O günden bu yana mesajlarını okumuyor, cevap yazmıyor, herhangi bir etkileşimde bulunmuyorum. Benim için böylesi daha iyi. Buraya mesaj yazdığın için nezaketen cevaplıyorum, muhtemelen başka bir konuda başka bir yerde yine yazmayacağım.

No Pasaran

Emektar Üye
Siniflarin girizgahina mi diyelim o zaman?
Biri olmadan digeri olmaz.

Milena cünki.
Kurduğum cümleleri bir bütün olarak ele alabileceğin gibi ayrı ayrı da ele alabilirsin. Her şey her şeyle ilişkilidir örneğin.

Milena diye bir şey yok, en azından benim için. Başka bir evrende belki mümkün olabilirdi.

Süreyya

Ego sum Principium mundi et finis seaculorum.
Üye
Kurduğum cümleleri bir bütün olarak ele alabileceğin gibi ayrı ayrı da ele alabilirsin. Her şey her şeyle ilişkilidir örneğin.

Milena diye bir şey yok, en azından benim için. Başka bir evrende belki mümkün olabilirdi.
Siyasi acidan bakmistim.
Kanimiza islemis.
Marx in teorisine de aykiri aslina bakarsan cünki o sinif savaslarini savnunuyordu.
Daha dogrusu bir antitez.Her sey her sey ile iliskilidir dedigimizde,vahdet i vucud umsu bir anlayis ortaya cikiyor.
Bu da Karl beyin pek isine gelmeyebilir.

Milena zaten bir sinonimdi arkadasim..milana kovalamaktan ciktin sen artik.

Lefty

Özel Üye
Sevgili @No Pasaran konuk olduğun ve zaman ayırıp soruları içtenlikle cevapladığın için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt