3d Model ve Karakalem çalışmalarım

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
blender hiç kullanmadım ama model konusunda biraz daha detaylı çizebilrsen daha bi gerçekçilik elde edebilirsin.

bu arada physics testin güzeldi daha detaylı birşeyler bekleriz senden :)
benimde bi logo çalışmam var 3ds max mass fx ile yaptığım.
Benden bilgili insanların söylediklerini her zaman dikkate alırım :)
önerilerin için teşekkür ederim.
Elimden geldiğince daha iyi yapmaya çalışıyorum. Elim deki pc iyi olsada render ve Modelleme için yetmiyor. o yüzden çok detaylı büyük sahneler yapamıyorum. Pc yi değiştirmeyi düşünüyorum artık. Pc yi değiştirince o zaman detaylı sahneler yapabilirim.

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

Benden bilgili insanların söylediklerini her zaman dikkate alırım :)
önerilerin için teşekkür ederim.
Elimden geldiğince daha iyi yapmaya çalışıyorum. Elim deki pc iyi olsada render ve Modelleme için yetmiyor. o yüzden çok detaylı büyük sahneler yapamıyorum. Pc yi değiştirmeyi düşünüyorum artık. Pc yi değiştirince o zaman detaylı sahneler yapabilirim.

Kesinlikle kullandığın pc önemi büyük inşallah en kısa zamanda alırsın başkan [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

tamam çizin o zaman beni
nereye oturuyum?
bak içi fesat olan biri nereye oturuyum? sorusunu çarpıtmasın la

tamam çizin o zaman beni
nereye oturuyum?
bak içi fesat olan biri nereye oturuyum? sorusunu çarpıtmasın la
Yok başkan fesatlik olmaz bizde :) Boydan bir kaç fotonu yolla hallederiz :)

eline sağlık kırmızı örtü cam kase son çalışmalarınızdan galiba

Sky bu arada örtü yorgan kumaş vs için marvelous programını kullanabilirsin çokta iyi ve kaliteli sonuçlar verir.

Biter mi acaba
e3d338e09e0e44bdc2f944e29d5c6f30.jpg

Nacak modeli. Bunu yapacak kadar canım sıkıldı :T:
0cNMgFdVcVAT7rkRkbUhZEAvK8GBL-xaC2MZnBdqgr5qxjcgI3ldN78_IwrRYcV5cM3oNO6oXXZ2uPJ4gRCdtA==

Dün sahurdan sonra uyku tutmadı ilk kez bir low poly araba denemesi yaptım
cCkBNzbdjo_c6jnb4K69f3a0JneWnha0VYkQ3UI0MJJrPTpw0tDcJYyUN0f7e5g3ILbE7_ymjbXO-oEPiw4Lhg==

Wallace Nasıl olmuş sence Araç hazır model canım sıkıldı yapayım dedim öyle bir çalışma.
haBW5plAbSss0ViZvC3gnskukaPHkNuYKlJQIQR1IT7WU0V0i9iCnO4HJ1hYIgEfHlVGApuHG9e17wvk-UbvPg==

Wallace Nasıl olmuş sence Araç hazır model canım sıkıldı yapayım dedim öyle bir çalışma.
haBW5plAbSss0ViZvC3gnskukaPHkNuYKlJQIQR1IT7WU0V0i9iCnO4HJ1hYIgEfHlVGApuHG9e17wvk-UbvPg==

Bro orantı problemi var ayrıca araba çok patlıyor hdrı ve kaplamayı iyi ayarlayamamışsın

Ama devam olucaktır zamanla ;)

Bro orantı problemi var ayrıca araba çok patlıyor hdrı ve kaplamayı iyi ayarlayamamışsın

Ama devam olucaktır zamanla ;)

Parlama olayı photoshop bilmeden kurcalamamdan oldu :D
Normalde render böyle
kkobXr.png

Sanırım kırmızı yapmak istedin ama gamma dan dolayı tam renk tutmadı photoshop işin son kısmı pass render alip birleştirip son rutüşleri daha rahat yapabilirsin Sky

Geri