3d Model ve Karakalem çalışmalarım

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
modelleme bakımından 3ds max 'e yaklaşamaz bence :) 3ds max deki araçlar cidden çok fazla ve kaliteli.

sıvı simülasyonu diyorsan eğer realflow kullan derim sıvı simülasyonları yapabiliceğin kaliteli bir program :D

Demek Blender,a diss atıyorsun ;) :D
Abi 3ds max hantal ve yüksek sistem isteyen bir program. Araçları çok olabilir ama bir blender etmez. Blender gibi indirmek boyutu 80 mb olan bir programda aklına ne geliyorsa var.
İçinde Oyun motoru bile var. video editör var , heykel traş modu var daha bir sürü özellik var :p

Demek Blender,a diss atıyorsun ;) :D
Abi 3ds max hantal ve yüksek sistem isteyen bir program. Araçları çok olabilir ama bir blender etmez. Blender gibi indirmek boyutu 80 mb olan bir programda aklına ne geliyorsa var.
İçinde Oyun motoru bile var. video editör var , heykel traş modu var daha bir sürü özellik var :p

herşeyden biraz koymuşlar tam geliştirmeden öyle deme 3ds max de alanında iyidir tamam eksikleri var yok değil ama buna rağmen modelleme konusunda kendi alanında en iyilerden biridir hakkını yememek lazım hiç şüphem yok ki blender'da iyidir. :cici:

herşeyden biraz koymuşlar tam geliştirmeden öyle deme 3ds max de alanında iyidir tamam eksikleri var yok değil ama buna rağmen modelleme konusunda kendi alanında en iyilerden biridir hakkını yememek lazım hiç şüphem yok ki blender'da iyidir. :cici:
İnsanların şöyle bir ön yargısı var bu program ücretsiz ve açık kaynaklıdır niye kullanalım.
İşte şu mantık yüzünden blender Türkiye piyasasın da zor gelişir gibi geliyor bana. :)
Bakalım artık zaman ile göreceğiz hangisi iyi :)

İnsanların şöyle bir ön yargısı var bu program ücretsiz ve açık kaynaklıdır niye kullanalım.
İşte şu mantık yüzünden blender Türkiye piyasasın da zor gelişir gibi geliyor bana. :)
Bakalım artık zaman ile göreceğiz hangisi iyi :)

küçük bi araştırma yap blander ve 3ds max de yapılan işleri karşılaştır :p

// 3DTotal.com - CG artists homepage with fresh CG industry news //
The Best CG Art | CGSociety

bak bakalım galerilere en çok ne kullanılmış :D

küçük bi araştırma yap blander ve 3ds max de yapılan işleri karşılaştır :p

// 3DTotal.com - CG artists homepage with fresh CG industry news //
The Best CG Art | CGSociety

bak bakalım galerilere en çok ne kullanılmış :D
siz 3ds maxciler gülün bakalım :D zamanı gelince 3ds max ya ücretsiz olacak yada piyasadan silinecek göreceksin :D
Geçenlerde 3ds max reklamında blender ile yapılmış model kullanmışlardı ne gülmüştük ona :haha:

siz 3ds maxciler gülün bakalım :D zamanı gelince 3ds max ya ücretsiz olacak yada piyasadan silinecek göreceksin :D
Geçenlerde 3ds max reklamında blender ile yapılmış model kullanmışlardı ne gülmüştük ona :haha:

ya ben bu tartışmalara girmem normalde neden senle girdim ki :D
normalde maya max kapışması olur burada blender max tartışması oldu :D bu konunun sonu yok hacı en iyisi bir yerde noktalamak lazım :D

ya ben bu tartışmalara girmem normalde neden senle girdim ki :D
normalde maya max kapışması olur burada blender max tartışması oldu :D bu konunun sonu yok hacı en iyisi bir yerde noktalamak lazım :D

Olsun hacı arada böyle tartışmalar iyi olur :D Hep maya ile max arası olmasın , arada böyle değişiklik iyi oluyor. Kısacası kim neyi iyi kullanıyorsa onu kullansın diyelim o zaman :D

Heisenberg Üstat nasıl olmuş sadece bitki ile koltuklar hazır model.
1j_ejSq8RP4wMJQBcpKqKRMY6O0DRVHXAWR5JKZdGcx8LSozVPcYEaqvfGIVqfHZorzsZKMVmDG6K98fqR3YzA==

Sky hacım dışarıdayım tlf dan bakıyorum bu sefer noise vs çok az ışık soft ve hoşuma gitti. Saded biraz orantı sorunu var gibi çitlerin genişliğinde keşke evin içinde biraz doldursaydın ozamAn sahne daha hoş olurdu koltukların arkasında ki sepetatörü biraz bitkilendirebilirdin.

Sahne ışık konusunda hoş olmuş noise pek gözüme çarpmadı ama keşke biraz daha doldursaydın içini. eline sağlık hacı güzel olmuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heisenberg Orantı sorunu benimde gözüme çarptı bazı yerlerde yeniden bir düzenleme yapacağım gibi duruyor. O zaman biraz daha sahneyi doldururum. Önerilerin için teşekkür ederim. :)
Bezelye Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. :)

Alaz Süre kısıtlı olduğu için anca bu kadar oldu :p müşteri çok bir şey istemedi birde anca bu kadar :p
Dış cephe çalışıyor adam.
UdxosjrH9XpUSzPCwBpdYbg3c3UIAD8QObUXXLilqipmw2xCycBLuKS4_1X32UdhAbHu9Vw0l4oG1dvAvR6ceA==

Render fotoğraf alımını yanlış yapmışsın,adam yan dikeyden nasıl görecek diğer tarafı? :p
Yani bir daha ftoğraf at :p

Render fotoğraf alımını yanlış yapmışsın,adam yan dikeyden nasıl görecek diğer tarafı? :p
Yani bir daha ftoğraf at :p

Bu sadece detayları görmesi açısından yakından aldığım bir render. Yoksa normalde uzaktanda render aldım. :)

O zaman aferin :p
Ölçüleri versin adam ben de mimariyi yapayım :p

Geri