3d Model ve Karakalem çalışmalarım

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Wallace Aynen kırmızı yapmaya çalıştım. Bu kaplama olayı sende bilirsin ki ayrı bir dünya. Artık zamanla deneme yanılma ile öğreneceğim.

Sky emeğine ellerine sağlık kardeşim.
Şimdi Wallace ve Sky size bir sorum olacak :D google store için oyunlar bu 3d programları üzerindenmi yapılıyor ? Veya siz yapabiliyormusunuz ?
Bir arkadaşım var habire bana sorup duruyor bende size sorayım dedim.

Jose Ben teşekkür ederim. :)
Genelde o oyunlar unity3d oyun motoru ile yapılıyor. Tabi bunun yanında java gibi diller ile de yapılıyor. Veya başka oyun motorları ile yapılıyorlar. Ama genel olarak Unity3d kullanılıyor. :)

Jose Ben teşekkür ederim. :)
Genelde o oyunlar unity3d oyun motoru ile yapılıyor. Tabi bunun yanında java gibi diller ile de yapılıyor. Veya başka oyun motorları ile yapılıyorlar. Ama genel olarak Unity3d kullanılıyor. :)

Unity evet duymuştum (:
Peki yapabiliyormusun sen ?

Sky emeğine ellerine sağlık kardeşim.
Şimdi Wallace ve Sky size bir sorum olacak :D google store için oyunlar bu 3d programları üzerindenmi yapılıyor ? Veya siz yapabiliyormusunuz ?
Bir arkadaşım var habire bana sorup duruyor bende size sorayım dedim.

unity diye bir program ile yapabilirsiniz ama hiç o yönde bir girişimim olmadı pek fazla bilgi sahibi değili :/

İçimdeki dragon sevgisi hiç bitmeyecek.
QdUtE8f9G4ukUzh8VUEH0dQUXJov2QFduqdBNB89F5R7JYUznyukdqtlO7nc1JEimMIT_IWyxl6IXdWkymlX5g==

İnşallah çok daha başarılı olursun bu işte Sky. Kesinlikle imrendirici. Ben de bir dönem Rhinoceros'u merak ettim ama kesinlikle kendi başıma öğrenebileceğim bir program değil.

İnşallah çok daha başarılı olursun bu işte Sky. Kesinlikle imrendirici. Ben de bir dönem Rhinoceros'u merak ettim ama kesinlikle kendi başıma öğrenebileceğim bir program değil.

Teşekkür ederim. Daha acemi sayılırım elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Dediğin programı duymuştum ama deneme fırsatım hiç olmadı. Ben blender kullanıyorum boyutu 80mb ve profesyonel programlardan bile güzel. Hala 3d ile ilgileniyorsan tavsiye ederim.

Geri