Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarıladık işte : dd
kaç yaşındasın sen ender. ama doğru söyle bulurum bilirsin...geceleri saymayalım varmısınız.
Ben gece yaşamayı sevdiğimden 19`5 diyorum.
Tehlikelisin ismini vermıyorum @Aze kızın annesınden ne istediniz.kaç yaşındasın sen ender. ama doğru söyle bulurum bilirsin...
bi otuzlardan çıkmadın he tanıdığımdan beri hep otuzlar...klaus 1 sen 2 ksjdkjfds39 canım suan ama hazıran sonu 40
bi otuzlardan çıkmadın he tanıdığımdan beri hep otuzlar...klaus 1 sen 2 ksjdkjfds
ben 91liyim abi.... lise sonda forumlarda başladım oradan hesap et......senın benden eksik neyin var Kiraz
İkimizde aynı bokun lacivertiyiz.
Ben çıkmadım peki sen yerindemi saydın![]()
ben 91liyim abi.... lise sonda forumlarda başladım oradan hesap et......
ben her türlü kanıtlarım da sen var mısın ender........büyük kapışma kdjkjjdskjdUfal ufal canım .
Millet ilerler sende bizim temel gibi geriye git.
91`lisin ama laf sokarken hiç göstermiyorsun![]()
Tehlikelisin ismini vermıyorum @Aze kızın annesınden ne istediniz.ben her türlü kanıtlarım da sen var mısın ender........büyük kapışma kdjkjjdskjd
bana bulaşmazsan ben sana hiç bulaşmam biliyorsun onca zaman tanıyoruz birbirimizi.....Hep diyorum bu forumun en tehlikeli kızı Aze diye.
Ben seninle hiçbir konuda iddiya yada kapısmaya gırmem
Bununla beraber kazansam bile kaybederim senin yanında .
Ama diğer soruma cevap vermedin Kiraz.
Tehlikelisin ismini vermıyorum @Aze kızın annesınden ne istediniz.
sjsjsjsjsjs![]()
Kaçış yok ki, 35 yaş üstü forum üyeleri konusu da var38e 1 var, henüz kabullenemedim.
Bu sorulara 20lerin basini yazdigimiz gunler olmustu vayy bee..