30 yaş üstü forum üyeleri

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sen açsana doluşalım sayımızı bilelim.
Belki ayaklanma falan çıkarırız

ben 30 yas üstü insanları seviyorum.hatta cok seviyorum.bugün bi kere daha sevdim.muck

18-25 arasına
ayrı bölüm açın
25 üstüyle sevişirim

30 yaş üstü arkadqslar def olup gider misiniz.
Siz varken eglenemiyoruz

dlkflkşdgjk

30 yaş muhabbeti sözlüğe sıçramış. aranızdan biri mi yoksa bu arkadaş?

60 yaşa yürüyen mezar demiş ya.
60'a ne kaldı ki:( ağla.

Benim gözüm de hep 28 yaşındasın. Neden bilmiyorum bayramdan bayrama konuşuyoruz sanırım ondan :dd
Dün ki beni sildin mi muhabbeti gibi olacaksa bu bile çok :d Gerçi bana her gün bayram da neyse bu konu dışı .
He de geç bence çünkü ben de beni anlamadım şuan. Ne diyorum ben??

Bi isyan seziyorum (: “sildin mi lan beni” diye höykürürsen muhabbet o kadar olur.ben kadınlardan tırsıyorum hele senin gibi delilerinden! Hem bir gün silersem bilki Zengin olmuşumdur asdfg

Bi isyan seziyorum (: “sildin mi lan beni” diye höykürürsen muhabbet o kadar olur.ben kadınlardan tırsıyorum hele senin gibi delilerinden! Hem bir gün silersem bilki Zengin olmuşumdur asdfg

Yok yahu ne isyanı :PPPP :blush:
haha Ben de tırstım bir an tanımasam seni tepkin nasıldı öyle döveydin bari? Sen de az deli değilsin ama bana diyon ama hjgkfld
Yaaa ol da kurtulalım artık zengin kayınpederden medet umuyrdun en son.
Hem evde kalacan hem fakir ölecen bu gidişle :Dddddd

Yok yahu ne isyanı :PPPP :blush:
haha Ben de tırstım bir an tanımasam seni tepkin nasıldı öyle döveydin bari? Sen de az deli değilsin ama bana diyon ama hjgkfld
Yaaa ol da kurtulalım artık zengin kayınpederden medet umuyrdun en son.
Hem evde kalacan hem fakir ölecen bu gidişle :Dddddd

Bizim deliliğimiz 46 ya kaldı olmazsa iş görmüyor.
“Son çare Zengin kayınpeder” çalışmalarımız devam ediyor.evlenmek risk ben riskleri sevmem.yurt dışından makine getirdik bu sefer de olmaz ise kendimi cami avlusuna bırakacağım

Bizim deliliğimiz 46 ya kaldı olmazsa iş görmüyor.
“Son çare Zengin kayınpeder” çalışmalarımız devam ediyor.evlenmek risk ben riskleri sevmem.yurt dışından makine getirdik bu sefer de olmaz ise kendimi cami avlusuna bırakacağım

Senelerdir aynı şeyler artık emekliye ayrılmanın vakti gelmedi mi? :d
Bırak artık olmuyorsa zorlama hgjkfdl

Yazıya bayağı güldüm :))
Sokakta ayı oynatılması dışında tümünü yaşadım.Şahsen görmek isterdim.
Gerçi şimdi ayılar sanalda oynatılıyor da neyse :)
Forumların çıkış tarihine bakarsak, yeni nesil henüz kısa pantolonla gezerken biz vardık.Dağdan gelip bağdakini kovar gibi olmuş:))
Elbette şaka yapıyorum.
30 yaş üstü bence sizler için bir fırsat.Bizler, sizlerin içinde bulunduğu dönemden geçtik.Oysa sizler,bizim yaşımızın güzelliğine henüz erişemediniz.Bu bakımdan buraya olumlu etkimizi inkar etmeyiniz.
Size bir tüyo en güzel yaşlar 30'lu yaşlardır ;)

Ben de bi zamanlar 22 23 tum. Vayy be zalım yillar.

• Beğen
Tepkiler: X
Konuyu okudukça ben:

images

nil karaibrahimgilin evlenmek gerek şarkısında "anne benim uçmam gerek, istemiyorum pilav yapmak" sözleri ile tanımlanan yaş aralığındaki forum üyeleri .......

30um ama 24 gosteriyorum beybifeys oldugumdan ötürü sanırım

Geri