kült ablası
Altın Üye
çatır çotur mu? en sevdiğim değil de ne? dfjkg
beni yemek ister misin?kdjfg (fırsatçı erkekler gibi hissettim kendimi..)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çatır çotur mu? en sevdiğim değil de ne? dfjkg
Düşünüyorum
Hadi gönlün olsun hadi
elendiğiniz için böyle konuşuyorsunuz sade hnm... ama büyük değişimler büyük kararlar gerektirir ve tavizsiz olunması gerekir. jkgjkNe kadar iğrenç ötesi bir başlık..
beni yemek ister misin?kdjfg (fırsatçı erkekler gibi hissettim kendimi..)
Bu arada Hilal'e ortaklık teklif ediyorum. Sen çatır ol ben çotur kebapçıda buluşalım.
la'edri bey siz kaç yaşındasınız? ruhu genç insanlara bir istisna düşünülebilir
Abdulhamid kim bilmiyorum ama ben savunmadım.
Ben yerdim diye düşünüyordum .jdkjd
çıtır mısın?Bu konu içindeki arkadaşların yaptığı muhabbeti bir climax postundaki virgüle değişmem
stock bence yaşa takılmıyordur hilal kendisine bir sormak lazım...@Raskolnikov arkamıza stockcuğumu da alalım mı? o da benim çıtırım..
Bu konu içindeki arkadaşların yaptığı muhabbeti bir climax postundaki virgüle değişmem
Eccciiik bana da ayır kız. Ne istiyorsun sen 52 kiloya düşmemi mi? Hayatta kabul etmem. Seni bırakmam.kebapçılık hayalim. sen yaparsın ben yerim.. ben yerim sen yaparsın.. ben varım melodramcıyım :heyoo:
la'edri bey siz kaç yaşındasınız? ruhu genç insanlara bir istisna düşünülebilir
elendiğiniz için böyle konuşuyorsunuz sade hnm... ama büyük değişimler büyük kararlar gerektirir ve tavizsiz olunması gerekir. jkgjk
eksi kaç yapınca 19 çıkıyor
19 gösteriyorum.:01BNWY::01BNWY: