3. Marifetli Eller Şampiyonu “ MELODRAM “

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slkjhs
Cok güzel bir konuşma.... tatlınız gibi.. tıpkı sizin gibi güzel.... tebrikler Melodram.....

magnolia güzeli melo... duygular şelale... dfld
tebrik ederim<3

Tebrikler şampiyon .p

tatlı çok tatlı ama ham nammm (:

Tebrikler tebrikler:emoji_clap::emoji_clap::emoji_clap: balkon konuşması harikaydı :D

şu tatlıya kim hayır diyebilir ki yahu? güzelliğe bakıııın!
hem magnolianla, hem sesinle, o mükkemmel balkon konuşmanla... bizi hem güldürdün, hem duygulandırdın sjsjsjs bu başarı hepimizin diyerek yüreklerimize dokundun.
tebrikler @Melodram kraliçe. seninle onur ve gurur duyuyoruz. başarılarının devamını dilerim canımsuyum, sergilensin hünerler... :emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:

Gururluyuz mutluyuz..
Ben tabi biraz cirkef oldugum icin vur vur inlesin rakipler dinlesin tezahuratim ile kutlamalara katiliyorum..
Bebegimsu tebrikler. Yine mukemmelligini ortaya koydugun bir yarisma oldu. Kalp kalp.

ay teşekkür ederim hepinize çok tatlısınız, böyle toplu cevabı şakkadanak yazabilsek keşke ne zormuş...
samael çok düşme kaldıramayız sonra sad...
anna hanımcım o kadar güzelsiniz ki yazdıklarınıza odaklanamadım bile <3
lenoooş, mandalinada sonra magnolia güzeli de oldum, bir gün kainat güzeli de olur muyum? :D
melis... bir dahakine ne yapacağımızı biliyoruz dimi? <3 yıkıp geçeriz buraları...
jujuşkom en meleğim, sen dilediğince sevin, sen sevinince ayrı güzelsin...
konudaki tek hain oggy'dir, kalbini bulması için müge anlı'ya yönlendiriyorum....

Karın doyurmayan şey şampiyon olur mu? Forum doymuş arkadaş :)
Önce barbunya, şimdi de mantıda kaybettik. Ben acım hep bundan :(
Tebrik ediyorum manolyalı Melodram

@Melodram eski sevgililerimde bir teşekkürü hakkettiler :p
Lütfen adaletli olun

Daha çok secim var :D

Karın doyurmayan şey şampiyon olur mu? Forum doymuş arkadaş :)
Önce barbunya, şimdi de mantıda kaybettik. Ben acım hep bundan :(
Tebrik ediyorum manolyalı Melodram

karın doyuran şeylerle katılın diye bir kural yok, burada doymak için yanlış yerdesin bence ondan olabilir bu kayıplar... acın acımızdır derdim de, acıyla işim yok şu an.... çok teşkür.

@Melodram eski sevgililerimde bir teşekkürü hakkettiler :p
Lütfen adaletli olun

Daha çok secim var :D
sonuçta eski de olsa seçmen olarak sistemimizde kayıtlı herkesi sandığa bekledik... teşekkürler onlara da... :D
herkes mutlu olsun <3
sevgi, barış, kalplik.

helal müdür :D balkon konuşmasında biraz daha troll beklentisi vardı az olmuş :D

Karaca, Kütahya, Esse neden bunlar sponsor olmadı nedeen nedeenn. Çeyizlik mi bunlar.dd

Eline emeğine sağlık sevgili @Melodram.

Karaca, Kütahya, Esse neden bunlar sponsor olmadı nedeen nedeenn. Çeyizlik mi bunlar.dd

Eline emeğine sağlık sevgili @Melodram.
çeyizliklerimi artık kullanıyorum salkımsu...
saklayacak halimiz kalmadı... umudumuz da.. ahaha :D
karaca'dan tabak takımı olsaydı iyi olurdu tabii <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri