en çok banlamayı sevdiğin beş üye? sıralı olsun lütfen.
Banlarken keyif aldigim bir uye olmadi maalesef. Cok sinirlendirdikleri icin banladigim kisiler oldu illaki ama bir keyif almadim
Bu konuyla alakali suan forumda hala bir sukunet varsa hepberaber oturttugumuz bazi seylerden dolayi diye dusunuyorum. Az nazinizi cekmedik gercekten.
1 - hilal
2 - aegish
3 - plesk
4 - stock
5 - psino
he bir de rasko vardı, şimdi yazar olmuş…
şaka bi yana yönetimin değiştiğini sonradan fark ettim. öyle de dikkatsizim. hoş geldin X
Merhaba Lena, arkadaslarin bir kismi bilmesede seninle 2010 oncesi forumsaati forumundan tanisiyoruz, beraber guzel vakitler gecirmistik gercekten. Hosbulduk cok tesekkur ederim.
ne demek "rasko da vardı ama şimdi yazar olmuş?" rasko'ya yapılan bu bir zamanlar aynı yola baş koyduğu yoldaşlarını para için satıp iktidar borazanlığı yapan gazetelerde köşe yazarlığı yapan eski komünist muamelesini kınıyor ve reddediyorum. kimse bana sen abdülhamix'i savundun diyemez.
konukluğun hayırlı olsun x, esenlikler diliyorum. soracak şeyim olursa gelirim.
Merhaba Rasko, tesekkur ederim sagolasin
lena'nın lafının üstüne laf söylemek istemezdim ama x gelip ''hiçbir dostumuzu böyle banlamak istemezdik, yetkimizin verdiği sorumlulukla huzuru sağlamak için bunları yaptık tabii ki'' diyecek. sonuna da birinci sırada majik, ikinci sırada favela var diye eklerse tam olur... yoksa küserim. (beni de 1 gün banlamıştı + ihraç sayılmıyor di mi?)
Benden en cok ban yiyen kisi favela olabilir evet, o ve huridir sanirim. ^-^