3. Hafta Şeffaf Oda Konuğu: X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X

Onursal Üye
en çok banlamayı sevdiğin beş üye? sıralı olsun lütfen.

Banlarken keyif aldigim bir uye olmadi maalesef. Cok sinirlendirdikleri icin banladigim kisiler oldu illaki ama bir keyif almadim :)

Bu konuyla alakali suan forumda hala bir sukunet varsa hepberaber oturttugumuz bazi seylerden dolayi diye dusunuyorum. Az nazinizi cekmedik gercekten.

1 - hilal
2 - aegish
3 - plesk
4 - stock
5 - psino
he bir de rasko vardı, şimdi yazar olmuş…

şaka bi yana yönetimin değiştiğini sonradan fark ettim. öyle de dikkatsizim. hoş geldin X

Merhaba Lena, arkadaslarin bir kismi bilmesede seninle 2010 oncesi forumsaati forumundan tanisiyoruz, beraber guzel vakitler gecirmistik gercekten. Hosbulduk cok tesekkur ederim.

ne demek "rasko da vardı ama şimdi yazar olmuş?" rasko'ya yapılan bu bir zamanlar aynı yola baş koyduğu yoldaşlarını para için satıp iktidar borazanlığı yapan gazetelerde köşe yazarlığı yapan eski komünist muamelesini kınıyor ve reddediyorum. kimse bana sen abdülhamix'i savundun diyemez.

konukluğun hayırlı olsun x, esenlikler diliyorum. soracak şeyim olursa gelirim.

Merhaba Rasko, tesekkur ederim sagolasin

lena'nın lafının üstüne laf söylemek istemezdim ama x gelip ''hiçbir dostumuzu böyle banlamak istemezdik, yetkimizin verdiği sorumlulukla huzuru sağlamak için bunları yaptık tabii ki'' diyecek. sonuna da birinci sırada majik, ikinci sırada favela var diye eklerse tam olur... yoksa küserim. (beni de 1 gün banlamıştı + ihraç sayılmıyor di mi?)

Benden en cok ban yiyen kisi favela olabilir evet, o ve huridir sanirim. ^-^

Blasphemous

Platin Üye
Sigarayi biraktiktan 10 sene sonra duyulan o icme istegi gibi ban istegi tutuyormu bole ara ara hacim asfkjasgkj hosgeldin bu arada.

Sezen

Üye
Abi kolay gelsin. Sen varken uye banlandiginda paylasilirdi gorurduk. Simdi hicbirseyden haberdar degil gibiyiz

Birde ranklarimizi aldilar bizi UYE yaptilar. Su rank konusunda sende konus abi

Cok hugs

laedri

antikahraman
Üye
issiz bir adaya düşsen banlayacagin üç kişi?

laedri

antikahraman
Üye
şimdi sen normal uyesin ya, flrumda dolaşırken hoşuna gitmeyen bir mesaj gördüğünde bre hafsizler bre melunlar diye yükseliyor musun?

yoksa normal misin?

X

Onursal Üye
Sigarayi biraktiktan 10 sene sonra duyulan o icme istegi gibi ban istegi tutuyormu bole ara ara hacim asfkjasgkj hosgeldin bu arada.

Merhaba Xasthur, sen daha yetenekli espriler yapabilecek kalibrede bir arkadasimizsin harcama kendini buralarda. Hosbulduk sagolasin

Abi kolay gelsin. Sen varken uye banlandiginda paylasilirdi gorurduk. Simdi hicbirseyden haberdar degil gibiyiz

Birde ranklarimizi aldilar bizi UYE yaptilar. Su rank konusunda sende konus abi

Cok hugs

Biz uyenin hangi mesajdan banlandigina kadar acikliyorduk aslinda ama bu biraz suistimal ediliyordu. Her yigidin yogurt yiyisi farklidir derler Sezen kardesim, bu sekilde uygun gormus demekki yonetici arkadaslar.

Uye gruplarinin silinmesini bende anlamadim acikcasi bayada kotu duruyor. Bu konuda fikrimi almak isterlerse soylerim tabi ki de pek benim fikrime gore davranilacagini sanmiyorum sayet oyle olsaydi uye gruplari silinmezdi.

X

Onursal Üye

juju

Özel Üye
bak bak üyelere bak. ya adamı yetkisiz gördünüz hunharca saldırıyorsunuz. ben yine ezilenin yanındayım. X KARDEŞİM BEN YİNE SENİN YANINDAYIM!

X

Onursal Üye
bak bak üyelere bak. ya adamı yetkisiz gördünüz hunharca saldırıyorsunuz. ben yine ezilenin yanındayım. X KARDEŞİM BEN YİNE SENİN YANINDAYIM!

Bu adam korkunc esprilerini Gabiah nickindeyken yapiyordu sonradan bi normale donmustu. Bansizlik basina vurmus cocugun sevgili juju ^-^

Lefty

Özel Üye
Sevgili arkadaşlar, lütfen dalga geçmeden ve saygı sınırını aşmadan sorular soralım.
Teşekkür ederim.

laedri

antikahraman
Üye
haklısın İbrahim
hata benimdir, kabahat sende değil.
kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: X

X

Onursal Üye
haklısın İbrahim
hata benimdir, kabahat sende değil.
kolay gelsin.

Yilmaz herseyin bir olcusu olmasi gerekiyor, kendi uslubunu sana kullandigimiz zaman goruldugu uzere kiriliyorsun. Hadi @Xasthur un her zaman ki hali yani de bi hal hatir bile yapmadan gerek yok bunlara.

Suanda da forumda banli pekcok kisi var sebebi suresi dahi belli degil. Her platformda her yerde boyle seyler olur, olacaktirda. Gereksiz yere konuyu sulandirmanin manasi yok. Kabahatini kabul ediyorsan ne ala, tesekkur eder gecerim.

Ayrica seni seni sevip saydigimi bilirsin, ayni hassasiyeti bekleme hakkimiz olmasi gerekiyor diye dusunuyorum.

000

Uzaklaştırılmış
YASAKLI
merhaba x, yeniden hoşgeldin... edri'nin espirilerine güldüm bence komikti, fazla yükleniyorsun kanımca.

hazır gelmişken iznin olursa özel bir soru sorayım. çocuklarla aran nasıl? kaç yaşındalar? ne olmak istiyorlar, ilgi alanları neler? bir de anlatmak istersen bir anınızdan bahsedebilir misin? şimdiden teşekkürler

• Beğen

X

Onursal Üye
merhaba x, yeniden hoşgeldin... edri'nin espirilerine güldüm bence komikti, fazla yükleniyorsun kanımca.

hazır gelmişken iznin olursa özel bir soru sorayım. çocuklarla aran nasıl? kaç yaşındalar? ne olmak istiyorlar, ilgi alanları neler? bir de anlatmak istersen bir anınızdan bahsedebilir misin? şimdiden teşekkürler

Merhaba Psinoza, oncelikle banlanmissin gecmis olsun, umarim kisa surede cezan kalkar tekrar aramiza donersin. @Laedri ile azimsanamayacak kadar ikili diyaloga girmisimdir, alinganlik edilecek bir durum göremiyorum, kendi sahsi karari.

1 oglum var, ilkokul 1. sınıfa gidiyor 7 yasinda her erkek cocugu gibi arabalara cok merakli, yasitlarina gore cok kuvvetli, eger ilgi duyarsa basketbol oynamasini cok isterim.

Sorularin icin tekrar tesekkur ederim.

Lefty

Özel Üye
Sevgili @X, konuk olduğun ve verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt