28 Aralık 2019 İddaa Tahminleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ) Norwich City - Tottenham

İngiltere'de boxing day haftası çok yoğun geçiyor. Ortalama 2 günde bir maç yapılan bir haftadayız ama İngiliz ekiplerinin çok alışık olduğu bir durum bu.

Tottenham 'da kaleci Hugo Lloris, Sissoko, Heung Min Son, Ben Davies ve Harry Winks bu maçta da forma giyemeyecek oyunculardan. Mou'dan sonra Tottenham farklı bir kimliğe büründü. Son 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet aldılar. Gol atma konusunda hiç bir sıkıntısı yok Tottenham'ın. Çünkü dünyanın en iyi forvetlerinden birine sahipler. Şampiyonlar ligine gidebilmek açısından Tottenham için bu maçların önemi büyük çünkü bunlar ekstra puanlar olacak.

Norwich City kendi sahasında son 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik aldılar. Genellikle kontra atak oyunu oynayan Norwich'te yine en önemli gol umudu Teemu Pukki olacaktır. Onun liderliğinde gol bulmada sıkıntı yaşamayan bir takım Norwich. Ama savunma anlamında çok zaafları var, özellikle de kendi evlerinde ki maçlarda nedendir bilinmez çok hata yapan bir ekip.

Bol gollü bir maç bekliyorum ve bu maç için tercihlerim

Tottenham kazanır / @ 1.74
2.5 gol üst / @ 1.60

Pochettino zamanında Tottenham bir türlü güvenemediğim takımlar arasındaydı. Mourinho ile bu zinciri kırdım diyebilirim. Ortak bir tercihte bulunmuşuz. Benim de öncelikli tercihim Tottenham galibiyeti, alternatif olarak 2,5 üst ya da karşılıklı gol var düşünüyorum.

Galatasaray'a 1.90 orandan h1 oynadım, 2.05 olmuş oran.
Bakalım ne olacak.

2 ) Başakşehir vs Kasımpaşa

Abdullah .Avcı'dan fersah fersah iyi teknik direktör olduğunu Başakşehire geldiği günden beri ispat etti Okan Buruk. Oynattığı sabırlı, bilinçli ve oyun planına sağdık futbolla ligin şuan en dominant futbol oynayan takımı Başakşehir. Uğur Uçar, Arda Turan, Gulbrandsen, Martin Skrtel bu maçta sakatlıkları var ve oynamayacaklar.

Kasımpaşa'da Tayfur Havutçu'dan sonra toparlanmış gibi görünse de bu kimseyi yanıltmamalı. Hala belli bir plan ve şablonu olan bir takım değil Kasımpaşa. Duran topları savunmada büyük sıkıntılar yaşıyorlar ve hücumdayken defansif olarak acaip açıklar veriyorlar ki bu Başakşehir gibi takımların en sevdiği rakip tipidir. Alternatifi çok az olan bir kadroya sahip Kasımpaşa'da 6 oyuncu sakatlık ve cezaları nedeniyle olmayacak.

Başakşehir'in tek başına üst yapabileceği bir karşılaşma da Başakşehir kendine güvenenleri üzmez diye düşünüyorum.

Tercihlerim

Başakşehir kazanır / @ 1.46
Başakşehir -1 handikaplı kazanır ( başakşehir maça 1-0 yenik başlar tercihi ) / @ 1.72
2.5 gol üst / @ 1.48

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri