2018 için dilek kutusu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin marple için dileği

Yeni yılda işşallah daha güzel haberlerini de alırız. Çok mutlu olun. Yeni yıl porsuk ve sana yeni umutlar, güzel dostluklar , musmutlu günler versin. Şu tatlı telaşenizden sonra güzel bi tatili hakediyorsunuz bence :p

Bir üyenin Murat için dileği

Biliyorum ki sevkatinle cevrendeki hersey guzellesir. O yuzden senin icin saglik diliyorum Rabbimden.

Admin notu: :srl:

Bir üyenin Larien için dileği

Yeni yılda bizimle hep böyle güzel şarkılar paylaşman dileğiyle :D . Musmutlu ol <3

Bir üyenin Raskolnikov için dileği

İnsan en sevdigi ablasina guzel dilekte bulunur nasil bir odunsun anlamadim gitti. Iyi dilek bulunasim kacti :T:

Bir üyenin His için dileği

Dert ortağım , güzel kalplim. Bu yıl değil , her yıl sana ve ailene sağlık , mutluluk , huzur diliyorum. Her şey gönlünce olsun <3

Bir üyenin Relativista için dileği

Yazdigin seyleri kitap haline getirip 2018de yayinlamani diliyorum, ve de mutlu olmani cani gonulden istiyorum

Bir üyenin amber için dileği

O zaman yükselerek ağaca değer belki başım.​

Bir üyenin Başak için dileği

Mutlu bir yuva iyi bir para iyi bir yil diliyorum canima​

Bir üyenin Shinigami için dileği

2018'de her şey dilediğin gibi olur inşallah. Senin kadar geniş görüşlü, geniş yürekli, senin kadar güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle şinşin.

Bir üyenin Mathilda için dileği

Cizgi film suratlim Rabbim hep yuzunu guldursun suan oldugu gibi

Bir üyenin Larien için dileği

Umarım bu sene karşı masandaki nalet kadından kurtulursun .Mutlu seneler

Bir üyenin Baggins için dileği

Yeni yila sevmedigin bir arkadasinla degil de sevdigin biri ile gecirmeni diliyorum Rabbimden, yolun bahtin acik olsun temiz kalpli insan.

Bir üyenin Raven için dileği

Nice senelere guzel insan iyi ki varsin sag ol var ol​

Bir üyenin Kül için dileği

Yeni yilda bir baba olmani diliyorum Rabbimden. Belki bebis sevmeye gelirim .p

Bir üyenin lanemoje için dileği

Tribini yedigimin kizi. Yeni yilda butun ilgi sevgi ne kadar guzellik varsa hepsini fazla fazla yasamani diliyorum

Bir üyenin Shinigami için dileği

Canim benim, benim icin cok degerlisin her halinle kabulumsun bunu bil, Rabbim saglikli ve guzel bir omur nasip etsin sana ve sevdiklerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri