2018 için dilek kutusu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin No Pasaran için dileği

Belki henuz erken ama olsun boy boy minnak mazlumlar diliyorum. Belki o zaman, '' pff bi sen cocuk buyutuyosun sanki'' dedigin arkadaslari anlarsin biraz :T: bir de ek olarak mutlu edip mutlu olacagin bi yil diliyorum, gonlunce olsun hersey :)

Bir üyenin Mathilda için dileği

Forumda olmamam sana dilek dilemeyeceğim anlamına gelmiyor. Öyle tatlısın ve ışıltılısın ki ağlarken bile gülümseten bir auran var. Değerini bilen usta ellerde işlenmen dileğimle minik pandam, bıyıklımm. Gülen yüzün solmasın. Kalbini ısırırım senin. Evren tüm güzellikleri sana ışınlasın. Öpücük öpücük öpücük

Bir üyenin Lena için dileği

Seni çok özlüyorum , eskisi gibi burada değilsin. Yeni yıl sana büsbüyük mutluluklar getirsin. Herşeyden önce sağlık , güzel dostluklar , güzel ilişkiler , güzel günler getirsin. Çok mutlu ol e mi.

Bir üyenin Myself için dileği

Senin kelimelerin sevdiklerine comerttir Myself, arada gel de imrenerek okuyalim yine, keske bizi yorumlasaydi biraz da diyelim .p gelip kendini de goster iyi oldugunu bilelim, guzel temennilerimizi dualarimizi birakalim.
Huzurun bol olsun bu yil da, biraz da bize yolla :)

Bir üyenin Mathilda için dileği

Canım Mathim , öyle güzel , öyle iyi niyetli ve öyle tatlısın ki erkek olsam aşık olurdum sdfjkl Umarım bu yıl gönlünden geçenler teker teker gerçek olsun , sana birçok güzel sürprizler getirsin, paylaşacağımız daha birsürü şey olsun, çok mutlu ol , iyi ki varsın , sçs <3

Bir üyenin KSHMR için dileği

Zamanı geri sarabilmeyi diliyorum
Mutluluklar :)

Bir üyenin Anna Karenina için dileği

Minnos hatun yeni yilin kutlu olsun ask para ne istiyosan seninle olsun kapis ok bye​

Bir üyenin angie için dileği

Ara ara gelip soracagim demistim. Insallah yeni yilda fikrin degisir. Bekliyorum hala :aeg:
Bunun disinda tabii ki sevdiklerinle mutlu yillar diliyorum, yegenlerini oper sana demir ve b12 eksigi olmayan yillar dilerim .p

Bir üyenin Shinigami için dileği

Bu yılın bütün güzellikleri seninle olsun. Mutluluk , sağlık , keşfedebikeceğin tonlarca güzel şey ve bol bol tatil diliyorum ^^

Bir üyenin Murat için dileği

Seni güldüren, mutlu eden her ne ve kim ise bütün ömrün boyunca yanında olmasını diliyorum

Admin notu :tşk

Bir üyenin lanemoje için dileği

Öyle merhametlisin ki , kocaman yüreğinin içinde kocaman güzellikler saklı. Yeni yılda bol bol sağlık , mutluluk , enerji diliyorum. İyi ki tanımışım seni <3

Bir üyenin No Pasaran için dileği

Bana kattığın her şey için çok teşekkür ediyorum. 2018 sana çok büyük mutluluklar getirsin. Her zaman vefalı ve merhametli biriydin. Sadece 2018 de değil her yıl senin gibi güzel yürekli insanların yanında olması dileğimle :)

Bir üyenin Ashriel için dileği

Herşey gönlünce olsun . Sohbeti güzel insan , sohbetin hep böyle tatlı kalsın. Olumsuzluklar senden uzak , güzellikler sana yakın olsun sçs. Hep mutlu ol :p

Bir üyenin Shinigami için dileği

Ruhu güzel insan,ponçik insan tatlı insan yeni yılda istediklerin bir bir gerçekleşir umarım :cınım:​

Bir üyenin angie için dileği

Ayşeeem , herşey gönlünce olsun. Her zaman yüzün gülsün , bi de başın hiç ağrımasın yeni yılda :D İyi ki tanımışım seni , afilli cümleler kuramıyorum, senin gibi edebiyatçı değilim ama seni sevdiğimi bil yeter sdfjkl <3

Bir üyenin Sirius için dileği

Umarım hep gülersin. O tatlılığın , o güleryüzün hiç solmasın :D Musmutlu yıllar

Bir üyenin tüm üyeler için dileği

Herkesin yeni yilini kutlarim :hello:​

Bir üyenin Murat için dileği

Yeni yılın daha en başında seni çok yorduk :D Umarım herşey gönlünce olur. Güzel güzel notlar al , sevdiğinle mutlu kal :)

Admin notu :Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri