2018 için dilek kutusu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Kül için dileği

Buzdolabı bile olsan seviliyorsun umarım dileklerinin gerçekleştiği bir yıl geçirirsin.=)

Bir üyenin Noura için dileği

Gonlu feraha ersin, icindeki ofke dinsin tatli yanini herkes gorebilsin. Cook da mutlu olsun insallah :)

Bir üyenin @W için dileği

İyi niyetini hiç kaybetmemesi ve gülen yüzü solmaması dileği ile mutlu noeller =)

Bir üyenin Abaris için dileği

Seni seviyorum <3 , yeni yıl bize daha çok huzur güzel gelişmeler ve sevdiklerimize güzel haberler vereceğimiz bir yıl olsun .

Bir üyenin Murat için dileği

Benim ponçik kardeşim. Sevdiklerinle, ailenle nice güzel yılların olsun. Mesleki anlamda parlak bir geleceğin olsun. Mutlu olasın. Daha öğrencisin diye "evlen" baskısı yapmıyom, tşk.

Admin notu: :srl:

Bir üyenin Relativista için dileği

Bu yıl o yıl olsun bence Eraaaaaaan, hani herşeyin çok güzel gittiği rüya gibi geçsin zamanlar. Daima mutlu en mutlu olduğun anılar bu yıl olsun. Artık hayatında kocaman ve mutlu değişikliklerin olduğu bir yıl. Hayatını paylaşacağın, ömür boyu mutlu olacağın insanı bu yıl bulmanı gerçekten gönülden istiyorum. Mutluluğu en çok hak eden ve mutluluğun yakıştığı bir dostsun benim için. Hemde ne dost her daim yanımda olan, daima güvendiğim, her sorunumu ilk anlatacağım ve aşırı sevdiğim insan. Ay benden fena görümce olacak ha, paylaşamam seni :D Neyse o zamanlar gelsin de düşünürüz :p
Canım arkadaşım iyi ki tanıdım seni 10 sene geçti hala kopmadık,kopamadık. Gerçi sık sık görüşüp, kahve içsek ve uzun uzun yürüsek daha mutlu olurdum ama olsun. Bu yıl görüşelim de bunu da diliyorum:u3:
Seni ilk tanıdığım zamanı düşünüyorum da jksdsf senden korkup çekinmiştim :D İyi ki korkumla yüzlemişim ama :kaç:
Beyfendi bende ki yerinizi kelimelere dökemeyeceğim ama ben söylemesemde sen bilirsin.
Kocaman seviyorum seni :cınım:

Birnottabi:kimolduğumanlaşılmadıherhalde

Bir üyenin @W için dileği

Nilüüüüm, canıııım yeni yıl senin için çok mutlu ve huzurlu olsun. Her şey senin için daha güzel olacak şekilde değişsin. Değişmeyen tek şey o güzel kafan olsun. Öptüm.

Bir üyenin Morsalkım için dileği

Salkımcııım zarif arkadaşım, bu yıl sana bissürü güzellik getirsin. Hayal ettiğin, hayal dahi edemediğin her şey senin olsun inşallah. Aşk olsun, huzur olsun. Severim seniiii.

Bir üyenin Gülse için dileği

Deryaaaaaa eskiden uzaktan severdim seni son zamanlarda daha bir yakınlaştık, iyi de oldu. Ne kadar harika biri olduğunu tanıma fırsatım oldu. Hem fikirlerin hem duruşun ile idolumsün canımm:dyg:
Umarım bir gün karşılıklı kahvelerimizi içeceğimiz bir zamanda olur. Canım benim gönülden istediğin tüm dileklerin cevap bulacağı bir yıl olması dileği ile, güzel gülümsemen hiç bitmesin. Bol kahkahalı, dertsiz tasasız, para ve aşklı bir yıl geçirmen dileği ile..
Öptüm :cınım:

Bir üyenin Anna Karenina için dileği

Aman da aman minnoşum, minik kuşum, canımın içisi. Bu yıl sana bir sürü güzel şey getirsin inşallah. Herkese mutlu yıllar, sana profiterol. Öpering.

Bir üyenin Grifikir için dileği

Dayımın oğlu, 2018'de her günün cuma tadında geçsin :sırıt:

Bir üyenin Başak için dileği

Canim benimmm enerjin hic bitmesin cok tatlisin
Mutlu yillar diliyorum,bir gün kekinden yerim umarim :p​

Bir üyenin Sirius için dileği

Siricanım, tatlım, güzel yüreklim. Geçtiğimiz senelerden güzel bir sene olsun. Daha çok huzur, aşk, neşe, para ve daha az yorgunluk diliyorum. Seviyorum seni.

Bir üyenin lanemoje için dileği

lanemciiiiim, anniiik sevdiklerinle nice güzel yılların olsun. Bir minik kız getirsin 2018 sanaaa :anla:İsmini de Zeynep koy :sırıt:Seni çok öperim. Mutlu ve huzurlu yıllar :T:

Bir üyenin Hilal için dileği

Mutlu yıllar güzellik.
Güzelliklerle donan bu yıl :p

Bir üyenin Lothlorien için dileği

Aziiizcccim, teyzemin oğlu, minnoş kardeşimiz ^^ Artık 2018'de bizi görümce yapsanaaa :sırıt: Şaka bir yana, 2018 senin için güzel sürprizlerle dolu, neşeli bir yıl olsun... Gönlünce olsun inşallah, hayallerine yaklaştığın bir yıl olsun.

Bir üyenin lanemoje için dileği

Sürekli konuşmuşuyoruz ama forumda en çok saygı duyduğum ve sevdiğim birisin.
Umarım yeni yıl mutlu aileni daha da büyütmen ve huzurla dolu bir yıl geçirirsin.
Öpüyorum seni en sevimli anne :papatya:

Bir üyenin Noura için dileği

Senin için zor bir yıl oldu sanırım. En azından son günleri böyleydi. 2018 çok huzurlu, neşeli, sevgi dolu, aşk dolu, sağlık dolu bir yıl olsun canım. Allah öncelikle kalbinden huzuru eksik etmesin. İyi ol ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri