2013 Rio Karnavalı Ne Zaman

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2013 Rio Karnavalı

Rio Karnavalı, Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde düzenlenen dünyanın en ünlü festivali ve en büyük karnavalı. Hıristiyanlık inancındaki Büyük Perhiz'den önce düzenlenmektedir.Karnavalda düzenlenen geçişlerde samba okulları ve milyonlarca insan yer almaktadır.

2013 Rio Karnavalı 2013 Şubat 9, 10, 11, 12 Tarihleri arasında olacakdır.

Brezilya'ya vize de yok gitmek lazım ama ya :p

Eski sevgilim var Brezilya'da TıLsıM :p Belki hem onu ziyarete hem karnavala giderim ya hohoh :p

Senin aşkların dünya çapında maşallah :p Hem ziyaret hem ticaret bence de gör aşk bu bir bakmışsın tekrar başlamış ee o zaman bende müjdemi isterim bir bakıma görüşmenize vesile oluyorum şu anda :D:D

Hohohoh :p Kim bilir bakalım 10 sene sonra futbolcu çocuklarım olur hohoho :p

Bu işler hiç belli olmaz belki de Kakâ'nın(Ricardo Izecson dos Santos Leite, kısaca Kaká (d. 22 Nisan 1982, Sao Paulo, Brezilya) Brezilyalı millî futbolcu.Real Madrid'in üçüncü kaptanıdır.) babası da karnaval için gitmişti :p :D:D:D:D:D bi konu açtım yuva kurduk,seni zengin de ettik mübarek insanım ben bence :p :D:D

Bu işler hiç belli olmaz belki de Kakâ'nın(Ricardo Izecson dos Santos Leite, kısaca Kaká (d. 22 Nisan 1982, Sao Paulo, Brezilya) Brezilyalı millî futbolcu.Real Madrid'in üçüncü kaptanıdır.) babası da karnaval için gitmişti :p :D:D:D:D:D bi konu açtım yuva kurduk,seni zengin de ettik mübarek insanım ben bence :p :D:D

memnun oldum bende PROmetheUS adrian'ın menejeriyim kaka'dan sonra işe ihtiyacınız olursa beni bulun TıLsıM hanım :haha:

Remus usta brazilya'ya gidersen rio merkez kilisesinin arka sokağında bi felipe abi var kime sorsan bilirler zatı benden selam söyle seni yaşatır oralarda eli kolu uzun adamdır :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri