2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
hayır izlemedim o filmi çok övüyorlar kız engelli galiba taareye çok benzedigini duydum ama elim bir türlü gitmedi o filmi açmaya :D güzel ozaman delhi belly , mere brother ki dulhan filmlerini tavsiye edebilirim ikisi de romantik komedi :D ama kesin onlarıda izlemişsindir :D

Evet Black'te engelli bir kızın öğretmeniyle olan öyküsü anlatılıyor.Tavsiye ettiğin filmleri izlemedim ama en kısa zamanda izlicem.3 idiots ile İshaaaan :p filmlerini senden görüp izledim ve iyiki de izlemişim :D

ölmeden önce izlenecek olan konudaki hint filmlerinin hepsi güzel göz atmanı tavsiye ederim :) black i en kısa zamanda bende izleyim :) sende tavsiye edince iyice merakım arttı gerçi bu aralar kore dizileri izliyorum bolbol ama umarım zaman bulabilirim film içinde :D

24 Temmuz Salı Günü 21:30 'da Show Tv'de başlıyor

Doğum gününü heryere duyurucak ya heycanlandı şaşırmış :)))

Dizi başladı bakalım beklenen sonucu vericek mi =)) en kötü yaz sonunda kaldırırlar zaten (:

BKM Mutfak Oyuncuları Hangi Dizide

BKM Mutfak Oyuncuları Ve Dizileri

Uzun süre boyunca sergiledikleri teatral yetenekleriyle ekranların bir numarası olan BKM Mutfak Oyuncuları, şimdi de televizyon dizilerindeki performanslarıyla izleyicinin gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Ekranların en sevilen dizilerinde ayrı ayrı yer alan oyuncular "tiyatrocudan dizi oyuncusu olmaz" cümlesini yalanlarcasına hocaları Yılmaz Erdoğan'ın yüzünü ağartmaya devam ediyorlar.

İşte BKM Mutfak oyuncuları ve oynadıkları diziler:

Büşra Pekin Hangi Dizide Oynuyor?

Büşra Pekin: Annem Uyurken-Defne Karakteri

1982 Suudi Arabistan doğumlu olan oyuncu, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu.Oynadığı bir çok sinema filminin yanısıra şu anda Kanal D'nin sevilen dizisi Annem Uyurken'de Defne karakterini canlandırmaktadır.

Şahin Irmak Hangi Dizide Oynuyor?

Şahin Irmak: Sultan- Şeyhmus Karakteri

1981 yılında İzmir'de doğan oyuncu, her ne kadar Karayılan dizisinde "Şiro" rolüyle izleyici karşısına çıktıysa Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki çeşitli rolleri ile yıldızı parladı. Oyuncu şu sıralar Kanal D'nin İddialı yapımı Sultan dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşıyor.

Metin Yıldız Hangi Dizide Oynuyor?

Metin Yıldız: Alemin Kralı- Kubat Karakteri

BKM MUtfak'ın deneyimli oyuncularından Metin Yıldız Dizide oynama kervanını ilk başlatanlardan. Oyuncu uzun bir süredir Alemin Kralı dizisinde Kubat rolünü başarıyla canlandırmakta.

Murat Eken Hangi Dizide Oynuyor?

Murat Eken: Düşman Kardeşler- Başrol

1980 İstanbul doğumlu olan oyuncuyu Bir Demet Tiyatro'dan beri tanıyoruz aslında. Müjdat gezen Sanat Merkezi mezunu olan oyuncu Show TV'de yayınlanan Düşman Kardeşler dizisinde başrol oyuncusu olarak yer almakta.

Eser Yenenler Nerede Oynuyor?

Eser Yenenler: Eyvah Düşüyorum- Sunucu

1984 yılında Bursa'da doğan oyuncu, Tiyatroya ortaokul yıllarında,okul tiyatrosu ile başlamış.BKM Mutfak kadrosunda daha çok sunuculuğu ile ön planda olan oyuncu Star Tv'nin sevilen yarışması Eyvah Düşüyorum'da da bu yeteneğini sürdüreceğe benziyor. Yenenler yeteneğiyle şimdiden yenş yarışma programlarına göz kırpıyor.

Metin Keçeci Hangi Dizide oynuyor?

Metin Keçeci: Düşman Kardeşler

Mutfak'ın yıldızı yeni parlayan oyuncularından Metin Keçeci de Murat Eken gibi Düşman Kardeşler dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.

Hamdi kahraman hangi Dizide Oynuyor?

Hamdi Kahraman: Alemin Kralı- Beşer Şaşar

Mutfak'ın geri planda kalsa da dizilere ilk adım atan oyuncularından biri olan Hamdi kahraman Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Şafak Sezer'in başrolünü oynadığı Alemin Kralı dizisinde Beşer Şaşar rolünde.

Şükran Ovalı Kimdir Oynadığı Diziler Nelerdir

Şükran Ovalının Oynadığı Diziler Hakkında Bilgi

Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 İzmir doğumlu..Çocukluğu İzmir’de geçti.Şükran Ovalı Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.

Rol aldığı dizi ve filmler

Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde

Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)

Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde

Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)

Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde

Şahin Irmak'ın oynadığı her rol harika ötesi.

Çocuklar Duymasın Ne Zaman Bitiyor

Çocuklar Duymasın Ekranlara Veda Ediyor

Çocuklar duymasın 17 Temmuz 2012'de yayınlanacak son bölümü ile 2002 yılında başladığı serüveni sonlandıracak.

Ekran serüveni 2002 yılında başlayan Çocuklar Duymasın için veda zamanı geldi. Haluk, Meltem, Havuç, Duygu, Dominant Teyze, Beton Orçun ve diğerleri 17 Temmuz 2012'de yayınlanacak son bölümle seyirciye veda edecek.

Profesyonel Dizisi oyuncu Kadrosu

Profesyonel Dizi oyuncularının isimleri

Katil bir üniversite öğrencisinin hayatının konu edildiği Profesyonel dizisinin başrollerinde Ahmet Rıfat Sungar ve Başak Köklükaya oynayacak.

Dila Hanım Ne Zaman Başlıyor

Dila Hanım Dizisi İlk Bölüm Ne Zaman

Uzun arayışlardan ve görüşmelerden sonra Başrolünü Erkan Petekkaya'nın oynamasına karar verilen, Türk sinemasının unutulmaz filmi "Dila Hanım" ın çekimlerine başlandı.

Başrollerini efsane çift Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın oynadığı Dila Hanım eser olarak Necati Cumali’ye ait. Eserin telif hakkını satın alan Gold yapım diziyi Star TV için çekiyor.Dila Hanım'ı Hatice Şendil'in oynayacağı dizide Dila Hanımın ölen eşini “Herşeye Rağmen” dizisinden tanıdığımız Can Nergis oynayacak.

Çekimleri Adana'da süren dizinin yakında Star TV ekranlarında olması bekleniyor.

Büyük bir merakla beklenen Dila Hanım dizisi 14 Eylül Cuma günü Star'da başlıyor.

Fazla izlenmesi olanaksızdı zaten.
Herşey tekrar edip duruyordu.

Alyazmalım`a döner bu da.
Güzelim iki Türk Filmini reyting için ne hallere sokacaklar.

mematinin kurtlar vadisinden ayrılma sebebi
memati kurtlar vadisinden neden ayrıldı
memati kurtlar vadisinden neden ayrılıyor

Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonunda Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun yer almayacak. Gürkan Uygun dizinin yapım şirketi Pana Film'e "Artık başka işler yapmak istiyorum. Yeni sezonda olmak istemiyorum" dedi. Şirket yöneticileri de Uygun'un kararına saygı gösterdi.

ağır roman oyuncuları
ağır roman dizi oyuncuları
ağır roman oyuncu kadrosu

Yeni Yayın Döneminde Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlacak yeni dizilerden bir taneside Ağır Roman... Ağustos ayında başlayacak olan dizide Tamer Tıraşoğlu, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk, Nesrin Cevadzade, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban, Onur Saylak ve Erkan Bektaş rol alacak.

Rolunun hakkına veren karakterlerden bırıydı .dızının ızlenme oranları duser bence.

Geri