1. Hafta Şeffaf Oda Konuğu: Serçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Han

Gümüş Üye
Forumdaki enlerim goygoy lu konular
Sevdiğim insanlar belli ve onların asil şahsına münhasır olmalarını seviyorum nick vermeyim.
Beni üzerine düştüğüm ve sonuç alamadığım herşey üzer.
Beni gerçek şeyler ve güzel enerjiler mutlu eder. Alışveriş gezmek kahve içmek falan da mutlu ediyor Sjsjsj
Sevdiğim müzik türü o an ki ruh halime ne denk gelirse fakat akustik slow çok severim.
Köfn çok seviyorum grup olarak mor ve ötesi de favorim
En sevdiğim sanatçı Emir can iğrek

Evet neşemden reelde ki insanlar da nasibini alıyor. İnsanları güzel şeyler olacağına inandırıyorum çünkü umutsuzluk bana göre değil.
Bu neşemin sebebini üstte açıkladım
ama şunları da ekleyim içime kapanık bir insan değilim sırlarımı ve dert ettiğim şeyleri konuşmayı sevmem olumsuz konuları kapatırım ve başka bakış açıları ile ortamdaki havayı değiştiririm.
Nasıl anlatsam bilemedim ama dediğim gibi bu dünyada hiç birşeye sahip çıkmıyor ve geleceğe yönelik kaygılar duymuyorum maddi ve ruhen çünkü benim sahibim beni ne yapacağını iyi bilir. O yarattı beni ve kötü bir insan olmadığım sürece her zaman beni koruyacaktır.
Farklı bir kafam var sebebi bu da sayılır Sjsjsj
Teşekkür ederim

aaa kendimizi anlattırabiliyor muyuz angie gibi? sevdim bu işi, hadi beni öv biraz! :d
- Seni anlatan bir söz?
- ”bu benim için yazılmış” dediğin bir şarkıyı bizimle paylaşır mısın?
- en büyük hayalin nedir?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, beni övmeyi uzun tutarsan sevinirim shshshshshd şaka tabii.
Beni anlatan değil de çok sevdiğim bir söz var
"Yürümediğin yolları tarif etme"
diye

Bu şarkıyı sayende keşfettim fakat beni çok iyi özetlemiş.

Var bi hayalimiz bana kalsın o..

Zeki auralı cana yakın mert kızların gözbebeği yaşam enerjisi yüksek bir kardeşimizsin =)

@bLaCk`SouL, merhaba genel intiba olarak efendi, ılımlı ve saygılı görüyorum sizi. Ayrıca güzel yayın yapıyor ve hayatı geldiği gibi karşılıyorsunuz. Yani aklı başında ve oturmuş bir karakter hissediyorum.

Lefty

Özel Üye
@Serçe ciğim bahsettiğin filmi izlemiştim ve gerçekten de izlenmeye değer.:emoji_revolving_hearts:

Vejetaryen olmak için çaba sarf ettiğim bir dönem olmuştu ve başaramamıştım. Senin ne zorluklar çektiğini tahmin edebiliyorum.

Samimi cevapların için tekrar teşekkür ederim.

Lefty

Özel Üye
@Serçe ciğim iki tane kuş besliyorum demiştin. Adları, yaşları nedir ayrıca bakımı ve seyahate çıkarsan emanet etmesi zor olmuyor mu?

@Serçe ciğim iki tane kuş besliyorum demiştin. Adları, yaşları nedir ayrıca bakımı ve seyahate çıkarsan emanet etmesi zor olmuyor mu?
Evet canım isimleri bulut ve gök yaşları hakkında pek bilgim yok kedi köpek kadar uğraştırmıyor bakım anlamında.
Seyahate giderken komşumuzun da kuşu var ona bırakıyoruz ve bir sorun olmuyor.
Kuş diğer hayvanlar kadar zahmetli olmuyor.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt