Biz ağlatıyoruz yalnız ;')daha o kıvama geldiğimizi düşünmüyorum ama siz yıllardır ağlıyorsunuz….
Biz ağlatıyoruz yalnız ;')daha o kıvama geldiğimizi düşünmüyorum ama siz yıllardır ağlıyorsunuz….
geçen sene de öyle diyordunuz….Biz ağlatıyoruz yalnız ;')
tamam hemen arayıp isteğini ileteceğim…Ekli dosyayı görüntüle 69867
Nedir bu Şenol Güneş'in çektiği be kardeşim! Kafasına bir cisim gelir, yüzüne top çarpar. Beşiktaş'a bi abdest aldırın @DUHAN
Sen futboldan anlıyorsan ben de bişey bilmiyorum ;dBugün sahada orta şeker bir Anadolu takımı olsa bu GS'yi süründürürdü. 2-1'e kadar GS yok ama rakip de yok. Rakip zaten oyunu alamıyor, baskı yapıp kaptığı toplarla hızlı hücum peşinde. İki top yapıp oyunu çeviremediler.
Sen futboldan anlıyorsan ben de bişey bilmiyorum ;d
Karagümrükten 4 gol yemişsiniz, kalkmış Anadolu takımı süründürür diyorsun ;dAynı düşünce sana karşı bende de vuku buluyor
Karagümrükten 4 gol yemişsiniz, kalkmış Anadolu takımı süründürür diyorsun ;d
İşte futboldan anlamadığını ve takip etmediğini bir kez daha anlamış olduk, biz Karagümrük’ü 2-0 geçtik ;dDüşün işte; bize 4 atan size ne yapmaz!
iki takım yarışacak gibi duruyorbu sene fener şampiyon.
konuyu baltalamaya geldim.
yalnız gerçekler söylenerek konu baltanmaz xdbu sene fener şampiyon.
konuyu baltalamaya geldim.
Büyük takımın maçları izlenir ;dyalnız gerçekler söylenerek konu baltanmaz xd
eğer " JJ hangi yüzle bu maçı izlemeye gelmiş, gitsin de taktik öğrensin " deseydin eğer damar yollarını tıkamış olurdun xd
İşte futboldan anlamadığını ve takip etmediğini bir kez daha anlamış olduk, biz Karagümrük’ü 2-0 geçtik ;d
7 lik maçtı bu arada ;d
Seninle futbol tartışmasına giremem, lütfen sayfayı meşgul etme ;dNasıl geçtiyinizi çok iyi biliyoruz. Bana futbol edebiyatı yapma Diğer Anadolu takımlarına karşı ne yapamadığıniz ortada. Peki ya biz? 5''er 5'er. Futboldan anlıyormuş
Bence sen foruma ayırdığın vakti biraz tarih ve futbol öğrenmeye ayır.
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.